Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursen/1 kişiye koltuk hediye: 31 Ocak 2012 - 06 Şubat 2012

Gönderen Konu: nursencehersey/futon mobilyadan 1 kişiye koltuk hediye(19 ocak-26 şubat)  (Okunma sayısı 3828 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

katılımlarınızı bekler bol şanslar dilerim

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARIMIZ

*Futon facebook sayfasını beğenip profilinizde paylaşınız Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
*http://www.facebook.com/photo.php?fbid=251320761604204&set=a.244123098990637.56338.149596528443295&type=1&theater linkteki resmi profilinizdeherkese açık olarak paylaşınız resmi paylaşırken (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) bu linkide yazıyoruz paylaşımımıza kesinlikle kontrol edilecektir
*kampanyayı duyrurunuz ve duyruu linkiniz paylaşım linklerinizle beraber yorum olarak buraya bırakınız ayrıca mail adresinizide yorum olarak mutlaka bırakınız
*ayrıca isterseniz kampanya boyunca Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin siteden begendıgınız bır resmı profil resmi yaparsanız artı 1 çekilş hakkı daha kazanacaksınız ama yorum olarak yazınız ki bende kontrol edebileyim bu ekstra birkatılım sağlayacak

ÖNEMLİ LÜTFEN DİKKAT PAYLAŞIM LİNKLERİ VE PAYLAŞIMLARA DİKKAT EDİNİZ LİNKLERİNİ BIRAKMAYANLAR ÇEKİLİŞE DAHİL EDİLMEYECEKLER VE PAYLAŞIMLAR KONTROL EDİLECEKTİR..
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2012, 21:32:13 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
ilk defa bir blog kampanyasına katıldım koltuğa bayıldım inşAllah olur

Çevrimdışı zeynep86

• Usta Kampanyacı
:) Tam yatak odama koymak istediğim koltuk... Yatak odamı aldım koltuğum eksikti onuda burdan kazanayım bari :P
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
[Mevlana]

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
inşallah teşekkürler arkadaşlar hepinize bol şanslar bu sansı degerlendırın her zaman bole guzel fırmalar cıkmıyo  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
ya ben buna katılmıştım ama yorumumu göremedim bir türlü off:(

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
canım kontrol et tekrar yorum bırak yayınlanmamıs muhtemelen valla ben yayınlamıyorum artık yorumlar kendı yayınlanıyor spamdada yorum yok sık sık bakıyorum heralde yayınlanmamıs

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
bende dün iki katılım yapmıştım.Yorumum yok
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bende dün iki katılım yapmıştım.Yorumum yok

canım bunada katıldıgın halde yorumun yoksa yenıden yaz yok sen de hata verıyosa bana gonder ben yayınlarım

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
renkleriyle tam kızımın odasına uygun bayıldımmmmmm......
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı ismail2776

• Usta Kampanyacı
çekilişe katıldım, süper bir hediye, inşallah kazanırım. ne diyeyim, ama herkese bol şanslar.
blogumu takip edermisiniz.