0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSeni , kalbin hiçbir zaman yalnız bırakmadı Sinem Ablam... Kocaman tebrikler... teşekkürler devrimcim onurlandırıyorsun beni..inşallah darısı ve hatta çok daha güzel hediyeler senin olur biliyorsun bunu yürekten diliyorum canım kardeşim
Seni , kalbin hiçbir zaman yalnız bırakmadı Sinem Ablam... Kocaman tebrikler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkür ederim arkadaşlar,inşallah darısı sizlerin başına.ayrıca hayranı olduğum Mehmet Coskundeniz tarafından hikayemin birinciliğe layık görülmesi beni çok mutlu etti.tebrikler gerçkten büyük başarı sizin bu jürili yarışmalarda çok özel bir kabiliyetiniz var kaybetmemeniz dileğiyle
teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah darısı sizlerin başına.ayrıca hayranı olduğum Mehmet Coskundeniz tarafından hikayemin birinciliğe layık görülmesi beni çok mutlu etti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkür ederim arkadaşlar,inşallah darısı sizlerin başına.ayrıca hayranı olduğum Mehmet Coskundeniz tarafından hikayemin birinciliğe layık görülmesi beni çok mutlu etti.tebrikler gerçkten büyük başarı sizin bu jürili yarışmalarda çok özel bir kabiliyetiniz var kaybetmemeniz dileğiyle çok teşekkür ederim sanırım bunun nedeni yıllardır çok kitap okumaktan ileri geliyor.ama yazmış olduğum hikaye gerçek tanışma hikayemizdi biraz da düzgün bir dille yazınca sanırım beğendiler.inşallah darısı sizlerin başına..