Gönderen Konu: Cillit Bang Türkiye-9 Nisan Son  (Okunma sayısı 3653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı candyml

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • düşün düşün...
Ynt: Cillit Bang Türkiye
« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2012, 18:45:04 »
bende 600 küsür hakla 1 adet kazanmıştım çok güzel oluyo valla çok oynadım ama değdi, keşke hepsi böyle para yerine geçicek ödül verseler de ihtiyacımız neyse bizde onu alsak

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 27 Şubat 2012, 11:47:25 »
Herkese iyi haftalar! Pazartesi sendromunu yok edecek bir haber :
Yeni Kampanyamız 3 gün sonra başlıyor! Bu sefer oyunlu, beğenmeli, çekilişli falan da olmayacak! Katılan hemen herkesi sevindireceğiz! Ayrıntılar Çarşamba günü bu sayfada!

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #22 : 16 Mart 2012, 13:40:43 »
Bu kampanya 01.03.2012 – 09.04. 2012 tarihleri arasında, T.C. sınırları içerisinde geçerlidir.
Cillit Bang paketleri üzerinde yer alan şifreyi ve fiş numarasını arada bir boşluk bırakarak kısa mesaj ile 4533’e gönderen Avea, Turkcell ve Vodafone aboneleri 7 gün boyunca geçerli olacak şekilde her gün sabahtan öğlene kadar geçerli TL /Dk Konuşma Paketi kazanacaktır. Kazanılan TL / Dk paketleri Avea ve Vodafone aboneleri için 09.00-13.00; Turkcell ön ödemeli aboneler için 09.00-13.00,Turkcell faturalı aboneler için 08.00-12.00 arası geçerlidir. Kampanyaya katılım SMS’i Avea için 0,5 TL (ÖİV ve KDV dâhil), Turkcell için 0,65 TL (ÖİV ve KDV dâhil), Vodafone için 0,4 TL (ÖİV ve KDV dâhil) ücretlendirilir.
Şifre gönderimleri 09.04.2012 saat 23:59’a kadar geçerli olacaktır.
Kampanya sadece raftaki kazıkazanlı ürünler ile sınırlıdır.
Kampanya toplamda 40.000 adet konuşma paketiyle sınırlıdır. Kampanya katılımcıları için paket yüklemesi gelecek bilgilendirme mesajının ardından geçerli olacaktır. Kazanılan konuşma paketi bilgilendirme mesajının geldiği gün, mesajda belirtilen gün ve saatler arasında geçerlidir. Bir günde aktif hale gelen konuşma paketi toplam 1000 adet ile sınırlıdır. 1000’in üzerindeki başvurular bir sonraki güne devredecektir.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı sercankoca

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #23 : 16 Mart 2012, 14:10:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bak bu konu da haklısın arkadaşım. ama ben kafaya taktığım için uğraşıyorum. yoksa hediyeleri için değil. neden bunlar aylardır hiç çıkmaz. benim merakım bu. çeklerinde senin dediğin gibi 150 tl sini harcadım. 50 kaldı son. Ev doldu taştı eşyayla. zaten çikolata ve bisküvi ülkerden geliyor devamlı. darısı sizin başınıza.

nasıl yapıyorsunuz bana da öğetin şunu gözünüzü seveyim ülkerden etiden nasıl devamlı geliyor :)

ben de çok merak ettim şimdi...nasıl devamlı geliyor ?

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Cillit Bang Türkiye-9 Nisan Son
« Yanıtla #24 : 16 Mart 2012, 16:17:50 »
ben Ducrosta iki kez kazandım ama hepsi o ne cillit bang ne de diğerleri Turkcelle 20 saat katıldığımı biliyorum gene olmadı:((
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.