Dunku son oy oranlarında 5.44 ben 5.44 birickti.Son 5 dk kala ise ben 7.24 oldum.10 dk gecti gene 5.44 oldum tabiki sistemdeki açıktan faydalananların verdikleri 1 ler ki sanirim nasil verildiğini iyi bilenler var burada onların oyları silinince oy oranlşarı değişti.Son baktığım hali ile ben giremiodum 1 alone 2 beyond 3 ise seviye idi ..Neyse ardından yazıştım.Sistemdeki açıkları bahsettim.Ayrıca bana 1 verenlerin verdikleri saatleri ve fotolarınıda koydum uyelerin tesbiti için .Ardından 7.26 dan 5.44 e cekilen oylarım açıktan faydalanılarak 1 verilenlerin silinmesi ile 7.64 e geldi ve kazamıycakken 1 ler silinmese 2. oldum.
Ayrıca pinkide izledim 5.17 idin pink yarışma bittiginde. cacime 5.23 tun dilemma 5.07 idin (yazma sebebim imalara karşılıktır).Bitim deki oylar ise su sekilde değiştirildi. pink 6.24 dilemma 6.01 cacime 6.13 yani duzenlemden sonra bu sonuc ortaya cıktı.
Link burada incelemek isteyenler için bakabilirler halada acıkken incelesin herkes.Sahte oylarla oranım telef olurken kızgınlıkla imazam yazdığım şeyleri herkes biliyor.Son dk da cıkıpta kazazanmadım.Ne kadar uğraştigimi ne akdar emek sarfettiğimi bi ben biliorum.Ha suda var duygu kasap yani biricik ortalamalarımız aynı idi duzeltilmemiş halinde .5.44 5.44 sadece benim oy sayım fazla idi.15 dk içinde hilecilerin oyları silindi oda artti bende artım.
Tebrik eden tum arkadaşlara cok cok tesekkurler.Tek istegim umarım bundan sonra 1 verilen bir yarişma olmaması.Modem aç kapalarında gecerli olmadığı br yarişma olmaması ayrıca.Bu şekilde kimsede vebal kalmadan kazanır gercek hak edenler..