Gönderen Konu: Merakla beklenen favoricanımannem sonuçları  (Okunma sayısı 17526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Merakla beklenen favoricanımannem sonuçları
« Yanıtla #30 : 06 Mayıs 2009, 18:20:21 »
Dunku son oy oranlarında 5.44 ben 5.44 birickti.Son 5 dk kala ise ben 7.24 oldum.10 dk gecti gene 5.44 oldum tabiki sistemdeki açıktan faydalananların verdikleri 1 ler ki sanirim nasil verildiğini iyi bilenler var burada onların oyları silinince oy oranlşarı değişti.Son baktığım hali ile ben giremiodum 1 alone 2 beyond 3 ise seviye idi ..Neyse ardından yazıştım.Sistemdeki açıkları bahsettim.Ayrıca bana 1 verenlerin verdikleri saatleri ve fotolarınıda koydum uyelerin tesbiti için .Ardından 7.26 dan 5.44 e cekilen oylarım açıktan faydalanılarak 1 verilenlerin silinmesi ile 7.64 e geldi ve kazamıycakken 1 ler silinmese 2. oldum.

Ayrıca pinkide izledim 5.17 idin pink yarışma bittiginde. cacime 5.23 tun dilemma 5.07 idin (yazma sebebim imalara karşılıktır).Bitim deki oylar ise su sekilde değiştirildi. pink 6.24   dilemma 6.01  cacime 6.13 yani duzenlemden sonra bu sonuc ortaya cıktı.

Link burada incelemek isteyenler için bakabilirler halada acıkken incelesin herkes.Sahte oylarla oranım telef olurken kızgınlıkla imazam yazdığım şeyleri herkes biliyor.Son dk da cıkıpta kazazanmadım.Ne kadar uğraştigimi ne akdar emek sarfettiğimi bi ben biliorum.Ha suda var duygu kasap yani biricik ortalamalarımız aynı idi duzeltilmemiş halinde .5.44 5.44 sadece benim oy sayım fazla idi.15 dk içinde hilecilerin oyları silindi oda artti bende artım.

Tebrik eden tum arkadaşlara cok cok tesekkurler.Tek istegim umarım bundan sonra 1 verilen bir yarişma olmaması.Modem aç kapalarında gecerli olmadığı br yarişma olmaması ayrıca.Bu şekilde kimsede vebal kalmadan kazanır gercek hak edenler..
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2009, 20:31:13 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #31 : 06 Mayıs 2009, 18:29:36 »
tebrikler herkese  :)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #32 : 06 Mayıs 2009, 18:33:13 »
tebrikler arkadaşlar sizlerde bir büyük ödül sahibi oldunuz :)

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
« Yanıtla #33 : 06 Mayıs 2009, 18:35:58 »
Benim herhangi bir imam oldumu hayır olmadı.Benim bu gibi durumlarda konuşacağım merci şahıslar değil yarışmayı düzenleyenlerdir.
Gelelim hile imalarına.Çok açık ve net hile yapmadım yapmamda.3 günlük dünyada 5 kuruş hediye için değmez.Binlerce yarışma var katılıyorz hepimizde hepsini kazanacakmıyız hayır.Ben üzülüyorum açıkcası değermi altın için sen hile yaptın demeye.Emekse herkes emek verdi bunuda unutmayalım

Yarışmalar yüzünden birbirimizi yıpratmayalım.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #34 : 06 Mayıs 2009, 18:36:57 »
bu yarışmada bildigim kadarıyla 1 vermek dışında bir hilesi yoktu

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 06 Mayıs 2009, 18:37:07 »
Alıntı
Benim herhangi bir imam oldumu hayır olmadı.Benim bu gibi durumlarda konuşacağım merci şahıslar değil yarışmayı düzenleyenlerdir.
Gelelim hile imalarına.Çok açık ve net hile yapmadım yapmamda.3 günlük dünyada 5 kuruş hediye için değmez.Binlerce yarışma var katılıyorz hepimizde hepsini kazanacakmıyız hayır.Ben üzülüyorum açıkcası değermi altın için sen hile yaptın demeye.Emekse herkes emek verdi bunuda unutmayalım

Yarışmalar yüzünden birbirimizi yıpratmayalım.

aynı fikirdeyim hayatım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 06 Mayıs 2009, 18:40:42 »
şimdi kazananlar kim benim kafam karıştı.. biri diazem.. diğerleri kim..?  :o
HeDoNisT !!

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #37 : 06 Mayıs 2009, 18:41:47 »
bu yarışmada bildigim kadarıyla 1 vermek dışında bir hilesi yoktu

Maalesef varmıiş tonla 1 yiyince bişiler olduunu anlayıp farketmem uzun surmedi.Favoti ile yazışa yazışa nasıl oldugunu nasıl 1 yediğimi anlatan kadar neler cektim.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #38 : 06 Mayıs 2009, 18:44:19 »
ama nasıl verilirmuş açıklasana merak ettim

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 06 Mayıs 2009, 18:48:51 »
banada bir grup 320 tane 1 vermiş :(

hatta son güne kadar 1.pink 2.dilemma 3.bana dereceye girdiğimize dair mailler geliyodu. sonra ne oldu bilmiyorum bianda 3 müz düştük. Hayırlısı olsun .Ben bana oy verenler hakkını helal etsin başka bişey istemem :) helal olması her zaman önemlidir
sitede baştan beri 1. bendim bunu biliyordum emindim zaten 1.olacağıma arada bi düzeltiyolardı ortalamama 7.58 lerdeydi ama biri bişeyler yapıp bozuyodu geriliyodu gelen mail sıralamasında 5. idim ayrıca
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !