Equal Kadınlar&Erkekler Yarışması Hala Hediyeleri Göndermiyor. Mesajlara yanıt vermiyor ve şimdi hediye gönderimi için bu kadar zaman geçtikten sonra TC Kimlik Numarası istiyor. Göndersekte hediyelerin gelip gelmeyeceği hala mechul.
Equal Kadınlar&Erkekler Yarışması Hala Hediyeleri Göndermiyor. Mesajlara yanıt vermiyor ve şimdi hediye gönderimi için bu kadar zaman geçtikten sonra TC Kimlik Numarası istiyor. Göndersekte hediyelerin gelip gelmeyeceği hala mechul.
kazandığın hediye ufaksa hiç uğraşma verme tc kimlik no nu değmez.
yeni mail mi geldi bende kazanmıştım ama baktım simdi mail falan gelmemiş tekrar 20 şubattan sonra gönderimler başlıcak demişlerdi
Hunca Cosmetics genelde aynı şeyi yapıyor, geçen sene Nisan aylarında Caldion kampanyası vardı ve ordan kazandığım Caldion Parfümümü hala alamadım, ve yine bu kampanyasınıda bekliyoruz.
ya arkadaşlar gelen maillerden bana mail adresini yazabilirmisiniz maili silmisim sorucam nerde kaldı diye bulamıyorum adresini
benimkide gelmedi tc isteyen ikinci bi mailde gelmedi
benimkide gelmedi tc isteyen ikinci bi mailde gelmedi
banada mail falan gelmemiş kontrol ettim şimdi tekrar duvara yazdım ama sanırım yine cevap vermicek admin bi mail adresi yada telefon numarası bulsam
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu maille iletişime geçebilirsiniz, bu arada benim parfümüm geldi fakat erkeklerde kazanmıştım, bayan parfümü geldi.
iletişime geçiyoruzda , dikkate alınıyormuyuz onu bılemıyorum.
ben yazdım bu hafta icinde elinizde olacak yazmışlardı geri fakat gelen giden yok hala