Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin AMA YUH DİORUM BU OYUNUNDA HİLESİNİ BULMUŞLAR

GERÇİ İNCELEMEDEN HESAPLARI OYUNU AÇIKLAMA YAPILMIYORMUŞ.BİRAZ ZOR Bİ OYUN AMA GÜZELDE.BOL ŞANSLAR.
hilesiz oyun yokki duru da bile kaydırıvveriyolardı
ama duruda puana bakılmıyodu çekilişleydi.bunda en yüksek puanı alana 1 aylık çikolata.ya madem yapıyon bi kampanya o kadar çikolatayı bi kişiye vereceğine ver 10 15 kişiye pay et süper olurdu
edit: Mesajlarınızı küçük harflerle yazınız. Tamamı büyük olan mesajlarınız bundan sonra silinecektir.
Hızlı ilerlemek isterseniz space tuşunuda kullanabilirsiniz yazmışlar ama ben basıyorum değişen bişi olmuyo basılı mı tutmak lazım yok aralıklı basmak lazım 150 puanı zor yaptım millet 800 yapmış çok zor oyun ama :S
hileyi falan bilmemde sabır olduktan sonra gerisi boş
2500 puan nasıl yapıyordunuz ben anlayamadım gitti bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor bilen var mı?ben bunun hilesini buldum ama asla kullanmadım kullanmam da ama işte bazıları....
niye yurtdışı seyahati verirlerki seyehati kazandık diyelim vize için başvurup 300 tl vermek ve bisürü döküman lazım sonra vize vermezlerse verdiğiniz parada kazandığınız emekte boşa gidemiyorsunuz nestlede kar ediyor tatili vermediği için 50 kişide en az 25 ine vize vermezler kıla tüğe bakıyolar vize verirken