Arkadaşlar şehrinde olmayan varsa ben engelli öğrencilerim için alabilirim.
canım 2 patates kızartma 1 kola kodu var vereyim ben öğrencilerine 
teşekkürler.Resimlerini foruma koyacağım
bende seve seve veririm de onlara bunları yedirerek iyilik degil kötülük yapmıs oluyoruz 1 tane tavuk kazanmısım
bende seve seve veririm de onlara bunları yedirerek iyilik degil kötülük yapmıs oluyoruz 1 tane tavuk kazanmısım
Ben nasıl kötülük yaptığımızı anlayamadım.Benim okulum yatılı.öğrenccilerim işitme engelli onları zaman zaman alışveriş merkezine geziye götürüyorum.GEZİP BİRŞEYLER Yİyor çok eğeleniyorlar.pİZZA HUTTANDA SAĞOLSUN ARKAdaşlar kodlarını gönderdi.Bence onların sosyal ortamlarda bulunması çok faydalı oluyor.
keşke kazansamda versem
zaten yaşadığım şehirde olmadığından vereceğim ama daha önceki pizza hut dan da bundan da hiçbirşey çıkmadı anlayın ne kadar şanslı olduğumu:)
Ben nasıl kötülük yaptığımızı anlayamadım.Benim okulum yatılı.öğrenccilerim işitme engelli onları zaman zaman alışveriş merkezine geziye götürüyorum.GEZİP BİRŞEYLER Yİyor çok eğeleniyorlar.pİZZA HUTTANDA SAĞOLSUN ARKAdaşlar kodlarını gönderdi.Bence onların sosyal ortamlarda bulunması çok faydalı oluyor.
Arkadaş o tür yiyeceklerin zararlı oldugunu demek istemiş. Zararlı şeyleri yedirerek iyi mi kötü mü yapıyoruz demiş.. Yada ben böyle anladım..
6 patates 6 kola oldu öf başka bişey çıktığı yok ya
KFC kola patlaması yaşıyo sanırım ya bu ne sürekli cola veriyo