Gönderen Konu: Pizza Hut 3080 kişiye hediye :)  (Okunma sayısı 67592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Pizza Hut 3080 kişiye hediye :)
« Yanıtla #930 : 07 Mart 2012, 00:46:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çok saolun arkadaşlar dilerim allahtan sizinde aynı benimki gibi sevinciniz hiç eksik olmasın bugün neyi öğrendim bu aralar hiç şansım yok diye biliyordum ama yanılmışım bugün   ilk defa değerli bir hediye kazandım size diyeceğim asla pes etmeyin.

seyyar tayyar sende imza iletimden nasibini aldın ha  :D tebrikler  ;D
herseydende kendine pay çıkarmazsa çatlaaaaaar :)ne alem adamsın valla ya

kazanan arkadaşlar hepinize tebrikleer ben 0 kazançla kapattım tek çöp çıkmadı hoş çıksada arkadaşlarıma verecektim ama (yiyecekleri tabi)

ben yalan konuşmam lerzan hanım  :D gelsin kendi söylesin 1 hafta önce fazla oy toplayamadığı için üzülüyordu,bende dedim boşver üzülme şansın döner bu forumda sen sürekli paylaşımda bulun oy ver oy topla yardımda bulun dedim. 1 hjafta oldu olmadı çocuğu kısmet buldu  ;D siz belki inanmıyorsunuz ama gönülden söylediklerime hep çıktı  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #931 : 07 Mart 2012, 00:48:03 »
Rabbım bana kod veren herkese daha cok versın :) ahanda kapanıs yaptım :)

inşallah amin

:)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #932 : 07 Mart 2012, 01:01:04 »
çok saolun arkadaşlar dilerim allahtan sizinde aynı benimki gibi sevinciniz hiç eksik olmasın bugün neyi öğrendim bu aralar hiç şansım yok diye biliyordum ama yanılmışım bugün   ilk defa değerli bir hediye kazandım size diyeceğim asla pes etmeyin.

seyyar tayyar sende imza iletimden nasibini aldın ha  :D tebrikler  ;D
herseydende kendine pay çıkarmazsa çatlaaaaaar :)ne alem adamsın valla ya

kazanan arkadaşlar hepinize tebrikleer ben 0 kazançla kapattım tek çöp çıkmadı hoş çıksada arkadaşlarıma verecektim ama (yiyecekleri tabi)

ben yalan konuşmam lerzan hanım  :D gelsin kendi söylesin 1 hafta önce fazla oy toplayamadığı için üzülüyordu,bende dedim boşver üzülme şansın döner bu forumda sen sürekli paylaşımda bulun oy ver oy topla yardımda bulun dedim. 1 hjafta oldu olmadı çocuğu kısmet buldu  ;D siz belki inanmıyorsunuz ama gönülden söylediklerime hep çıktı  :D
peki peki öyle olsunnn ;)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #933 : 07 Mart 2012, 09:45:21 »
ya inanmıyorum şoktayım başladığından beri hiçbirşey çıkmadı nasip nintendo wii çıktı internetten kazandığım ilk büyük hediye çok mutluyum yaa. :D :D

tebrikler arkadaşım devamı gelsin inş :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   izlemeye alır mısınız?

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #934 : 07 Mart 2012, 12:27:19 »
diğer wii de çıktı

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #935 : 07 Mart 2012, 12:27:58 »
diğer wii de çıktı

efet  :(

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #936 : 07 Mart 2012, 12:29:54 »
wii yerine ps3 , ps3 yerine de iphone 3g s koysalarmış iyiydi

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #937 : 07 Mart 2012, 12:31:10 »
@ulukol @trinity2912 sizede çıkar bir gün mutlaka her kampanyada forumdan birileirne çıkıyor sizede sıra gelecek.bu mesajımı saklayın hatırlatırsınız  :D

yalnız hiç büyük hediye kazanmamış olmanız şart ;D

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #938 : 07 Mart 2012, 12:35:10 »
@ulukol @trinity2912 sizede çıkar bir gün mutlaka her kampanyada forumdan birileirne çıkıyor sizede sıra gelecek.bu mesajımı saklayın hatırlatırsınız  :D

sonunda ki dipnot iyi olmadı işte :) bundan çıkmayacak banada bence başka şeyden çıkcak gibime geliyor. ipad veya en çok iphone 3g s ye ihtiyacım var şimdi kide iyi ama wifi yi zor yakalıyor arada telf. çekmiyor odadan (modemlede alakalı ama olsun) :) Sana da inşallah çıkar :)

ekleme: bu gün wii yi verdiklerine göre bu günden daha büyük hediye vermezler
« Son Düzenleme: 07 Mart 2012, 12:36:27 Gönderen: ulukol »

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #939 : 07 Mart 2012, 12:37:01 »

sonunda ki dipnot iyi olmadı işte :) bundan çıkmayacak banada bence başka şeyden çıkcak gibime geliyor. ipad veya en çok iphone 3g s ye ihtiyacım var şimdi kide iyi ama wifi yi zor yakalıyor arada telf. çekmiyor odadan (modemlede alakalı ama olsun) :) Sana da inşallah çıkar :)

o dip not kazanmamanız için değil, öncelik hiç kazanamayanlara demek oluyor  :D