0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok saolun arkadaşlar dilerim allahtan sizinde aynı benimki gibi sevinciniz hiç eksik olmasın bugün neyi öğrendim bu aralar hiç şansım yok diye biliyordum ama yanılmışım bugün ilk defa değerli bir hediye kazandım size diyeceğim asla pes etmeyin.seyyar tayyar sende imza iletimden nasibini aldın ha tebrikler herseydende kendine pay çıkarmazsa çatlaaaaaar :)ne alem adamsın valla yakazanan arkadaşlar hepinize tebrikleer ben 0 kazançla kapattım tek çöp çıkmadı hoş çıksada arkadaşlarıma verecektim ama (yiyecekleri tabi)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok saolun arkadaşlar dilerim allahtan sizinde aynı benimki gibi sevinciniz hiç eksik olmasın bugün neyi öğrendim bu aralar hiç şansım yok diye biliyordum ama yanılmışım bugün ilk defa değerli bir hediye kazandım size diyeceğim asla pes etmeyin.seyyar tayyar sende imza iletimden nasibini aldın ha tebrikler
çok saolun arkadaşlar dilerim allahtan sizinde aynı benimki gibi sevinciniz hiç eksik olmasın bugün neyi öğrendim bu aralar hiç şansım yok diye biliyordum ama yanılmışım bugün ilk defa değerli bir hediye kazandım size diyeceğim asla pes etmeyin.
Rabbım bana kod veren herkese daha cok versın ahanda kapanıs yaptım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok saolun arkadaşlar dilerim allahtan sizinde aynı benimki gibi sevinciniz hiç eksik olmasın bugün neyi öğrendim bu aralar hiç şansım yok diye biliyordum ama yanılmışım bugün ilk defa değerli bir hediye kazandım size diyeceğim asla pes etmeyin.seyyar tayyar sende imza iletimden nasibini aldın ha tebrikler herseydende kendine pay çıkarmazsa çatlaaaaaar :)ne alem adamsın valla yakazanan arkadaşlar hepinize tebrikleer ben 0 kazançla kapattım tek çöp çıkmadı hoş çıksada arkadaşlarıma verecektim ama (yiyecekleri tabi)ben yalan konuşmam lerzan hanım gelsin kendi söylesin 1 hafta önce fazla oy toplayamadığı için üzülüyordu,bende dedim boşver üzülme şansın döner bu forumda sen sürekli paylaşımda bulun oy ver oy topla yardımda bulun dedim. 1 hjafta oldu olmadı çocuğu kısmet buldu siz belki inanmıyorsunuz ama gönülden söylediklerime hep çıktı
ya inanmıyorum şoktayım başladığından beri hiçbirşey çıkmadı nasip nintendo wii çıktı internetten kazandığım ilk büyük hediye çok mutluyum yaa.
diğer wii de çıktı
@ulukol @trinity2912 sizede çıkar bir gün mutlaka her kampanyada forumdan birileirne çıkıyor sizede sıra gelecek.bu mesajımı saklayın hatırlatırsınız yalnız hiç büyük hediye kazanmamış olmanız şart
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@ulukol @trinity2912 sizede çıkar bir gün mutlaka her kampanyada forumdan birileirne çıkıyor sizede sıra gelecek.bu mesajımı saklayın hatırlatırsınız yalnız hiç büyük hediye kazanmamış olmanız şart sonunda ki dipnot iyi olmadı işte bundan çıkmayacak banada bence başka şeyden çıkcak gibime geliyor. ipad veya en çok iphone 3g s ye ihtiyacım var şimdi kide iyi ama wifi yi zor yakalıyor arada telf. çekmiyor odadan (modemlede alakalı ama olsun) Sana da inşallah çıkar