ben pazar gunu gıttım vermıyorlar ınsanı sınır rezıl edıyorlar hatta sıkayette ettım adana optımum pizza hutı
ben pazar gunu gıttım vermıyorlar ınsanı sınır rezıl edıyorlar hatta sıkayette ettım adana optımum pizza hutı
cok tesekkurler bılgı verdıgınız ıcın ıykı gıtmemısım nolucak pekı okadar ugrasıp kazandıgımız seyler bosamı gıdecek
Bende gidince deneyecektim iyiki söyledin cnm önce genel merkeze söyleyip şikayet edelim çözüldükten sonra gideriz artık...
adanalılar günümü var bugün
su an pızza kazandım ...ama shuffle ıcın zorluyorum...mp3 kazandık teknosadan babam el attı ıkısıne de ...
Bende gidince deneyecektim iyiki söyledin cnm önce genel merkeze söyleyip şikayet edelim çözüldükten sonra gideriz artık...
duvarlarına yazdım cnm ama cvp bıle vermıyorlar sinir ettı admın beni:(
bende sımdı yazıyım belkı hepımız sorarsak cevaplarlar
ya hiççıkmıyor kaç hesaptan denedim yine olmadı.

varmı bunun bir yöntemi
Ben Adana olayını sordum ama cevap vermeyı gectım yorumumuda sılmısler aynı zamanda bır acıklama var butun subelerımıze bılgı verıldı dıye madem verıldı neden Adanada problem cıkarıyorlar o zaman
aaa niye vermiyorlar ki,ben izmir kipadan gittim.adam kodu aldı gitti.sonra pizzamı verdiler.