öncelikle allah kurtarsın kolaylıkla saglıkla kucagına alırsın inş
bende normal dogumdan tırsdıgım için sezaryen olcakdım zamanında bende çok araştırdım
çok ikilemde kaldım ama kesin karar verip epidural sezaryen oldum özel bi hastanede dr ve hastane önemli bence
basdab söylim eger biraz panikli biriysen hiç seçme epidurali çünkü çogu basda epidural deyip an panik yapıp tekrar narkoz verip genel anestezi oluyormuş böyle her ikisi birden daha kötü
o an acı hissetmiyorsun ama dokunusları hissediyorsun bebegimi çıkarırken geliyor dedim içimden birşe çıkarıldıgını hissettim bu çok güzel bi duygu oan herseye deger oldugunu anladım onun ilk sesi ilk görmek bambaska bi duygu oan kendini tutamıyorsun zaten allahım herkeze yasatsın yanımda bebegin içini temizlediler sardılar yanıma getirdiler gösterdiler yukarı çıkardılar bebegi
anestezi uzmanına senle sürekli muhabbet ediyor hatta anestezi uzmanına felç kalırmıyım sizce diye sormuşdum öyle birşey olsa benim bunu yapma cesaretim olmaz dı demişdi sen felç olsan ben hapse girerim demişdi ne benim hapse girmeye niyetim var nede seni felç bırakmaya bunları düşünme demişdi çokda güler yüzlü bi bayandı neyse dikildiğimide hissetim dikiş yapılıyor dedim gülmüşlerdi ve bunların hepsi 15 dk oldu bitti

sabah 9 da epidural oldum gece 12 ayaga kaldırdılar ilk o an çok kötü ama sonra yavaş yavaş ayaklanıyorusn zaten sorun olmuyor ama allaha çok şukur ne baş agrısı ne bel nede boynum hiç agrımadı ben çok memnun kaldım sorunsuz oldu tekrar dogum yapsam gene aynısı tercih ederim çok güzel bi duygu tavsiye ederim haa buarada unutmadan söylim
kamera almayıda unutma sakın ameliyatı kameraya aldır çok güzel bi anı kalıyor sakın unutma

)