2 vücut tek kalp... İşte
1. olan çiftimiz ... 'Aşık olduğuna inanıyor ve tek bi vücut olabiliyorsan, sevdiğinle hayata tutunmak için tek bir kalp yeterli oluyor bazen.. ' ' İlan-ı aşkı ile katılarak 2. olan çiftimizi tebrik ediyoruz.
Collezione den 1000 TL'lik Hediye Çeki ,World 'den 1000 TL'lik Hediye kartı kazandınız. Tebrikler

Bir Aşk bu kadar güzel tarif edilebilir ve resmedilebilirdi... Yarışmamıza 'Ben senin kalbini sevdim.. Bakışını sevdim.. Dokunuşunu sevdim.. Sıcaklıgını sevdim.. Kokunu sevdim.. Ben seni herşeyinle çok sevdim.. ' İlan-ı aşkı ile katılarak
2. olan çiftimizi tebrik ediyoruz.
Kendileri Collezione den 750 TL'lik Hediye Çeki ,World 'den 750 TL'lik Hediye kartı kazandı.Tebrikler

İlginç fotoğrafları ve anlamlı sözleri ile
Burçak-Nesrin çiftimiz İlan-ı Aşk yarışmamızda
4. olmuştur.
Kendileri Collezione den 500 TL'lik Hediye Çeki World 'den 500 TL'lik Hediye kartı kazandı.Tebrikler 
(Çiftin İlan-ı Aşkı 'gözümü her açtığımda her kapattığımda bana hayat veren o gülüşünle birlikte yanağında oluşan çukurlara ömrümü feda edebileceğim tek adam seni çok seviyorum ')

Kar altında fotoğraf çekildikten sonra 'Hastalıkta Sağlıkta Her Zaman Başbaşa' diyen Çiftimizi sıcacık Collezione'de kullanmaları için 50 TL'lik çek hediye ediyoruz
(Çiftimiz 4. olmuştur)
Büyük bir özlem çeken
5. olan
Emel-Erol çiftimizin tez vakit kavuşmasını diliyoruz :)Bu arada 50 TL'lik çekinizi iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Yarışmamızda
6. olan şimdiki çiftimiz
Halil'den sevdiğine 'ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma ne güneşi istiyorum karanlığıma sadece seni istiyorum ..... yaLnızLıĞımA.....AŞKIM ' . Tebrikler aşıklar Collezione'den 50 TL'lik Hediye çeki kazandınız.
7. Olan aşıklarımız etkili bir söz ve bir o kadar anlamlı bir fotoğraf ile listemizde yerini alıyor. 'Sana olan aşkım sağır bir ressamın kristal bir yüzeğe düşen gül yaprağının çıkardığı sesi çizdiği zaman bitecek..' diyen
Arzu ve Aşkının sahibi Collezione'den 50 TL 'lik hediye çeki kazandı.Tebrikler...

Hangimiz çikolata sevmezki?...İlan-ı Aşk yarışmamızdaki
8. sırada doğal halleri ile
İlkem-Mesut çifti var.Kendileri Collezione'den 50 TL indirim çeki kazandı. Bu arada Mesut İlkem'den sana mesaj var' seni çok seviyorum çikolatalı suflem

'

Şimdi sıra
9. kazananımızda... Aşkları tencere kapak misali birbirini tamamlayan '
Ayşegül Işleyen Şendur' çiftimiz Collezione'den 50 TL'lik hediye çeki kazandınız.Tebrik ediyoruz çiftimizi, aşkınız baki olsun

Vee İlan-ı Aşk yarışmamızın
10.su 'seni öküz gibi sewiyorum... ' diyerek duygusal bir ifade kullanan
Ismail Kaçal ! Kendisi Collezione'den 50 TL 'lik hediye çeki kazandı.Tebrikler İsmail