ben banka ile konuştum hesap açmak gerekiyormuş.Bu hesap aktif kullanılırsa yılda 2 kere 50 TL kesiliyor.
ben banka ile konuştum hesap açmak gerekiyormuş.Bu hesap aktif kullanılırsa yılda 2 kere 50 TL kesiliyor.
tam tersi

aktif olarak kullanmazsan 6 ayda 1 30tl kesiyorlar diye biliyorum, 2 tane otomatik fatura ödeme talimatı verilince hesap işletim ücreti ödemiyorsunuz.
ben banka hesabı olmadan yaptım arkadaşlar sadece kredi kartı kullanıyoruz onunlada cekimi aldım
en son konuştuğum banka yetkilisi 50 tl dedi.Banka hesabınız yok sadece kredi kartınız varsa worldonline olarak internet şubesine giriyorunuz,burada size özel bölümü olmadığı için şifreyi göremiyorsunuz ama online yardım var yazışarak alabiliyorsunuz.
bu ve verilen çek nisan ayına kadar geçerli değilmiydi ben oyle hatırlıyorum ?
bu ve verilen çek nisan ayına kadar geçerli değilmiydi ben oyle hatırlıyorum ?
şimdi baktım
trendyol.com hediye çekiniz 5 Nisan 2012 tarihine kadar geçerlidir. diye yazıyor
bizde müş. hiz. aradık bize ordan verdiler çekin kodunu.
bugün kullandım eşime mont aldım 30 tl de hesapta vardı 5 tl ye geldi
15 Şubat – 10 Mart 2012 tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a giriş yapan tüm YKB müşterileri trendyol.com’dan indirim kodu kazanacaklardır.
Kampanya koşulları :
Kazanılan indirim kodu 10 Nisan 2012 Pazar saat 24:00’a kadar geçerli olacaktır.
en son konuştuğum banka yetkilisi 50 tl dedi.Banka hesabınız yok sadece kredi kartınız varsa worldonline olarak internet şubesine giriyorunuz,burada size özel bölümü olmadığı için şifreyi göremiyorsunuz ama online yardım var yazışarak alabiliyorsunuz.
worldonline a giriş yapamıyorum sadece kredi kartı var, nasıl iş anlamadım

0212 li bir hattı yok mu yapıkredinin ordan arasam bedavam varken.
daha önceden iptal ettiğiniz kredi kartınız veya kart hesabınız varsa mecburen MH. arayacaksınız oradan günceleyecekler ve giriş yapacaksınız.Benim öyle olmuştu.yada şube lerinde telefon oluyor sanırım oradan arayacaksınız