choreme explorer ve mozilladan denedim size özel bölüm diye birşey yok acaba bugün açtım diyemi
choreme explorer ve mozilladan denedim size özel bölüm diye birşey yok acaba bugün açtım diyemi
olabilir yarın dene isterden dünde bende yoktu bugün baktım var
yeni gördüm bu konuyu.eşimde yapı kredı kredı kartı var.ondan sanırım ınternet subesıne gırecegız ve orada kod hazır duruyor olacak sadece kodu alacagız. dogru mu?
Bu soruyu sordum;
YKB kodunu ödeme bölümünde kampanya kodu ekle bölümünde yok???
"Burak, Yapıkredi' nin sistemlerinde yapılan güncelleştirme nedeniyle kampanyamız durduruldu, güncelleştirme sona erdiğinde tüm üyelerimize bilgi paylaşacağız."
fakat kod size özel bölümünde yer alıyor ben kodumu aldım.
ben de kod aldım ama dedıgınız gibi kullanma bölümünde kampanyanın adı yok
ben de kod aldım ama dedıgınız gibi kullanma bölümünde kampanyanın adı yok
kampanya henüz başlamamış, az önce baktım yine yok....
Şuan kod alınıyor
Kampanya Koşulları
18 Şubat-10 Mart 2012 tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a giriş yapan tüm müşterilerimiz trendyol.com’dan hediye çeki kazanacaklardır.
Özel Bankacılık müşterilerimiz bu kampanya kapsamı dışındadır.
Kampanya tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a ilk kez üye olup giriş yapan müşterilerimizin kazandıkları hediye çekleri 20 Mart 2012 tarihinden itibaren, İnternet Şubesi Size Özel bölümüne yüklenecektir.
Hediye çekini kullanabilmek için Bireysel İnternet Şubesi kullanıcıları üst menüde yer alan Size Özel sayfasından hediye çeklerini aktive etmeleri gerekmektedir. Aktive edilmeyen hediye çekleri kullanılamayacaktır.
Hediye çekleri 5 Nisan 2012 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanya süresince her müşterimiz sadece bir hediye çeki kazanabilir.
Hediye çekleri bölünerek ve/veya birleştirilerek kullanılamaz. Başka bir şekilde kazanılmış hediye çekleri ile kampanyadan kazanılan hediye çekleri aynı alışverişte kullanılamaz.
Hediye çekleri trendyol.com’da satışa sunulan tüm ürünler için geçerlidir.
trendyol.com hediye çeki kampanyasından trendyol.com üyesi olan ve olmayan herkes yararlanabilir. trendyol.com üyesi olmayan müşterilerimizin, hediye çekini kullanabilmek için trendyol.com’a üye olmaları gerekmektedir.
20 Martmı Daha çok varmış yüklenmesine.
kampanya alanımız aktifleşti, keyifli alışverişler diliyoruz