0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya siz öle diyorsunuzda teknolojik şiir yazın o çıkıyor bende onu yazdım sonra anlarlar dedim vay be birinci olmuş
yazının tamamı Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,Kontrol-Z ile geri yaşıyorumBen sevdamı download edip masaüstüne alıyorum.En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorumItalik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim...Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beniSimge durumuna küçült, saatlerce beklet beniTüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçalaAlt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beniKedinin mousela oynadığı gibi oyna,Manzaralı mouse pedinde gezdir beniYeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyiGeri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyiKısa yol oluştur fazla bekletme bu seveniEn çok Flash Animasyonlu halini özlüyorumPC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğimKalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılırKapanır kapılar, ağa oturum açılırSevdamız monitöre saniyelerle yazılırDisconnect olursam beni yine arar mısın?Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın?Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa daDeğişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tebrikler kazananlara benim yazımda cok iddalıydı ama olmamış
mp3 kazanmışım bende.. tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmp3 kazanmışım bende.. tebrikler tebrikler bende sana msn den yazıyodum fatoşş mp3 kazandın diye sağlıkla kullanın arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler kazananlara benim yazımda cok iddalıydı ama olmamışşikayet et hakkını ara.birinci olan ipad kazanan kişinin sloganı çalıntı alıntı çıktı internetten