Gönderen Konu: aşk için teknoloji sonuçlar  (Okunma sayısı 6146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: aşk için teknoloji sonuçlar
« Yanıtla #50 : 16 Şubat 2012, 11:17:47 »
tebrikler arkadaşlar ::)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 16 Şubat 2012, 11:52:03 »
Tebrikler. Ödüller nereye gönderilecek???

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 16 Şubat 2012, 11:55:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Tebrikler. Ödüller nereye gönderilecek???
?? kazanana gönderilir sanırım

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 16 Şubat 2012, 11:58:07 »
kazananlar aranacak, istedikleri teknosa mağazasından alabilecek...

Hala bi açıklama yapmadılar bu ipadi kazanan hakkında

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #54 : 16 Şubat 2012, 12:02:40 »
tovbestagfurullah...2 tane de bundan kazandım...ben alıskın degılım noluyoruz ya  :-\ :-\ estagfurullah cektım durdum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 16 Şubat 2012, 12:06:55 »
hepinize tebrikler arkadaşlar benim elim boş kaldı katılmamıştım :( keşke katılsaymışım
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 16 Şubat 2012, 12:53:01 »
hepinize tebrikler arkadaşlar benim elim boş kaldı katılmamıştım :( keşke katılsaymışım

senin katılmamana anlam veremedim zaten.hatta benden önce katılmışsındır diye senden uygulama nasıl yapılıyor diye fikir almak istedim.bu aralar çok yorgunum inzivaya çekileceğim kampanyalara bir süre ara vereceğim dedin şok oldum  ;D bir daha es geçme yalnız bırakma beni slogan tipi yarışmalarda senle girince kazanıyorum,bak sen olmadın kazanamadım  ;D

gerçi alıntı çalıntı çıktı kazananınki yoksa bende diyorum neden kazanamadım  ;D :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 16 Şubat 2012, 13:25:11 »

senin katılmamana anlam veremedim zaten.hatta benden önce katılmışsındır diye senden uygulama nasıl yapılıyor diye fikir almak istedim.bu aralar çok yorgunum inzivaya çekileceğim kampanyalara bir süre ara vereceğim dedin şok oldum  ;D bir daha es geçme yalnız bırakma beni slogan tipi yarışmalarda senle girince kazanıyorum,bak sen olmadın kazanamadım  ;D

gerçi alıntı çalıntı çıktı kazananınki yoksa bende diyorum neden kazanamadım  ;D :D

ya sorma Siret inan 14 şubat çekilişlerine jurililere vs..hep katıldım artık öyleki link yolluyorlardı hediyeye bakmadan atlar olmuştum :) sonra da sıkıldım bu kampanya trafiğinden yarışma dediğin az olacak öz olacak ve kesinlikle dediğin gibi sloganlı olacak .. inşallah bize göre sloganlı güzel yarışmalar olur katılırız :) elektroworld'de çok güzel bir yazı yazmıştım uğraştığımla kaldı :( nasip kısmet bakalım sen katıldığında söyle bana ben sana kaçıncı olacağını yazarım  ;)
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 16 Şubat 2012, 13:28:11 »
elektroworld e bende 3 güzel slogan yazdım ama bir taneisnde çok iddialıydım. ama kazanamayacağımı biliyordum çünkü yüzbinlerce sloganı tekt ek incelemeyecekleri rastgele seçecekleri belliydi  ;D

sloganlı yarışmalar olmayınca krize giriyorum  ;D zaten her kampanyaya katılmıyorum  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 16 Şubat 2012, 13:37:50 »
aynen ben de öyle 1 tane göndermiştim o da ipad içindi ve cidden güzel yazmıştım.ama yolladıktan sonra bi baktım yüzlerce twit var dedim bunlar kesin okumaz  bu yazılanları ama yine de şansımıza artık diye düşünmüştüm..fakat seçilen kişilerin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım berbat ötesiydi..neyse kısmet inşallah daha önümüze bol sloganlı güzel kampanyalar çıkar :) ben de sana siret bak kesin 1.olacaksın derim :D totem yaptık resmen
izgim