trendyolda bu saç maşasından var. ne zamandır iri dalga için maşa istiyodum. daha önceden teknosadan kazanmıştım ama çok ince bukle yapıyo. bunu kullanan varmı güzelmi alıymmı bilemedim

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tavsiye derim bende bir ince modeli var ama oda iyi iş görüyor bende bundan almayı düşünüyorum
benimde kızkardeşimde var Babyliss aynı özellik ve modelmi bilemem ama çok memnun.
10 tl çek var harcayamadım bişi bulup istersen onu vereyim kullanabilirsin yoksa öyle bişi hesabında.maksat işe yarasın
bende remington var
teknosadan almıştım bayağıda uygundu
çok çok memnunum tavsiye ederim
Kayit olun veya
giris yapinben aldığımda 38 liraydı galiba
benimde kızkardeşimde var Babyliss aynı özellik ve modelmi bilemem ama çok memnun.
10 tl çek var harcayamadım bişi bulup istersen onu vereyim kullanabilirsin yoksa öyle bişi hesabında.maksat işe yarasın 
sağol canım çekim var sen başka bişeye kullanırsın onu
bende remington var
teknosadan almıştım bayağıda uygundu
çok çok memnunum tavsiye ederim
Kayit olun veya giris yapin
ben aldığımda 38 liraydı galiba
lerzancım bu ince sanırım ben kalın uclu istiyorum
Bende 25 mm var. Çok kullanmasamda kullandığımda memnun kalıyorum. Daha doğal durmasını istediğimde daha kalın sarıp biraz fazla bekletiyorum.

Braunda güzel eğer başka marka düşünürsen araştır derim.
Bende 25 mm var. Çok kullanmasamda kullandığımda memnun kalıyorum. Daha doğal durmasını istediğimde daha kalın sarıp biraz fazla bekletiyorum.
Braunda güzel eğer başka marka düşünürsen araştır derim. 
trendyolda çekim var diye bunu almak istedim braun olsa onuda düşünürdüm

bende doğal dursun istiyorum saçlarımda uzun zaten incesi hoş durmuyo. neyse ben birazdaha araştırym netten
babyliss kaliteli markadır al mutlaka

babyliss kampanya başlığında bir hikayem vardı yazmıştım aklıma geldi birden
bende geçen gün sipariş verdim. Forumlarda çok dolaştım genel kanı 25 mm olanın daha iyi olduğu idi... 32 mm liklerle olan buklenin kısa süreli durduğunu yazmışlardı onedenle hepsi burada dan babyliss 25 lik sipariş verdim. Yarın gelicek inşallah:)