Dün gittim migrosa bugün gidemem.Zaten kasiyer bütün kasalara bagırdı görüyonmu bak biz bişeyden faydalanamıyoz millet neler yapıyor diye..
yaw bu kasiyerler sinir ediyo zaten beni. 2 saat fişe bakıp hangisinde indirimin olduğunu söyleyip pişkin pişkin gülüyo. diyom uzatma tamam biliyom
valla ben bıktım bu kasiyerlerden kimiside çok asabi oluyo neyseki ben uzun zamandır Jet kasadan geçiriyorum
jet kasadan indirimler düşüyor mu? direkt parayı istiyor
ödeme seçeneğini seçtikten sonra düşüyor. ben 1 kuruş atıyorum her seferinde:) ama kafam rahat vallha
ne zaman yüklüyorlar karta kampanya bittikten sonra mı

şimdi çıkmam lazım inş. migrosa gittiğimde yüklenmiş olur
benide dün bir teyze gıcık etti boş kasa varken geldi arkaya durdu meraklı bilmiş bişey 5 tane karta biscolata aldım birde kola vardı bu kart neden 5 tane bir insanın bir kartı olmazmıymış neden o biscolatalara para ödememişim töbe töbe dedim içimden kalbini kırmak istemedim yaşlı başlı teyzeciğim bak boş kasa var bu kasada benim işlemim mevcut dedim.....
AAA birde başaran beyin annesi hanım bir teyzemi gördüm hangi üyemiz tam detaylı konuşamadık teyzemle umarım yine karşılarız teyzeciğim
zuhahuahau al işte ne demişitm ben

Money Club Kart
14 Şubat günü sevgilisi olanları düşünürüz de 15 Şubat günü sevgilisi olmayanları düşünmez miyiz? Money Club Kart’ını Facebook üzerinden kayıt etmiş olanlar Biscolata tadında bir gün için bugüne özel, Biscolata Pia’nızı mutlaka alın!
oh be

bugün gidip alıcam dün alamamıştım içimde kalmıştı
Money Club Kart
14 Şubat günü sevgilisi olanları düşünürüz de 15 Şubat günü sevgilisi olmayanları düşünmez miyiz? Money Club Kart’ını Facebook üzerinden kayıt etmiş olanlar Biscolata tadında bir gün için bugüne özel, Biscolata Pia’nızı mutlaka alın!
Aga telefon açıp "ben bio dalga mı geçiyorsunuz lan bizimle" desene..
Money Club Kart
Aga telefon açıp "ben bio dalga mı geçiyorsunuz lan bizimle" desene..
küfür ederm denizlide yaşıyorum forum çamlık migrosa gidiyorum derim