0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün gittim migrosa bugün gidemem.Zaten kasiyer bütün kasalara bagırdı görüyonmu bak biz bişeyden faydalanamıyoz millet neler yapıyor diye..yaw bu kasiyerler sinir ediyo zaten beni. 2 saat fişe bakıp hangisinde indirimin olduğunu söyleyip pişkin pişkin gülüyo. diyom uzatma tamam biliyomvalla ben bıktım bu kasiyerlerden kimiside çok asabi oluyo neyseki ben uzun zamandır Jet kasadan geçiriyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün gittim migrosa bugün gidemem.Zaten kasiyer bütün kasalara bagırdı görüyonmu bak biz bişeyden faydalanamıyoz millet neler yapıyor diye..yaw bu kasiyerler sinir ediyo zaten beni. 2 saat fişe bakıp hangisinde indirimin olduğunu söyleyip pişkin pişkin gülüyo. diyom uzatma tamam biliyom
Dün gittim migrosa bugün gidemem.Zaten kasiyer bütün kasalara bagırdı görüyonmu bak biz bişeyden faydalanamıyoz millet neler yapıyor diye..
zuhahuahau al işte ne demişitm ben Money Club Kart14 Şubat günü sevgilisi olanları düşünürüz de 15 Şubat günü sevgilisi olmayanları düşünmez miyiz? Money Club Kart’ını Facebook üzerinden kayıt etmiş olanlar Biscolata tadında bir gün için bugüne özel, Biscolata Pia’nızı mutlaka alın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzuhahuahau al işte ne demişitm ben Money Club Kart14 Şubat günü sevgilisi olanları düşünürüz de 15 Şubat günü sevgilisi olmayanları düşünmez miyiz? Money Club Kart’ını Facebook üzerinden kayıt etmiş olanlar Biscolata tadında bir gün için bugüne özel, Biscolata Pia’nızı mutlaka alın!Aga telefon açıp "ben bio dalga mı geçiyorsunuz lan bizimle" desene..