0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 mesajı olan şahıs ne anlamış acaba?bende onu anlamış değilim o kadar eski üyeler, modlar bişey demedi ama 1 saatlik kampanyacı çok fena üstüne alındı ben pek internet dilinden anlamam . burada esprili bir yazı paylaşılmış. zaman zaman kendi içimizde özeleştiri yapıyoruz sonuçta. alınacak bi durum olduğunu düşünmüyorum . 260 oyla bende kupa kazandım ..çok sevindim )))))) biri alınacaksa o kişi biolog ailesi olur onlar kürdan kazanmıştı ordan aklımda kaldığı için yazdım onu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 mesajı olan şahıs ne anlamış acaba?bende onu anlamış değilim o kadar eski üyeler, modlar bişey demedi ama 1 saatlik kampanyacı çok fena üstüne alındı ben pek internet dilinden anlamam . burada esprili bir yazı paylaşılmış. zaman zaman kendi içimizde özeleştiri yapıyoruz sonuçta. alınacak bi durum olduğunu düşünmüyorum . 260 oyla bende kupa kazandım ..çok sevindim ))))))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 mesajı olan şahıs ne anlamış acaba?bende onu anlamış değilim o kadar eski üyeler, modlar bişey demedi ama 1 saatlik kampanyacı çok fena üstüne alındı
4 mesajı olan şahıs ne anlamış acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin