Gönderen Konu: kullandığınız internet ve tarifesi  (Okunma sayısı 2478 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
kullandığınız internet ve tarifesi
« : 14 Şubat 2012, 23:42:05 »
Arkadaşlar ben tt net kullanıyorum ve kotayı aşar mıyım diye korkuyorum malum kampanyalara daldık mı baya açık kalıyor internet sizler hangi interneti ve tarifeyi kullanıyorsunuz neyi tavsiye edersiniz kablosuz internet kullananlar var mı? babamı tt net ten aramışlar tivibu ve internet internet fiyatına şeklinde bir kampanya için bundan haberiniz var mı görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: kullandığınız internet ve tarifesi
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2012, 23:45:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar ben tt net kullanıyorum ve kotayı aşar mıyım diye korkuyorum malum kampanyalara daldık mı baya açık kalıyor internet sizler hangi interneti ve tarifeyi kullanıyorsunuz neyi tavsiye edersiniz kablosuz internet kullananlar var mı? babamı tt net ten aramışlar tivibu ve internet internet fiyatına şeklinde bir kampanya için bundan haberiniz var mı görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

sana uygun en iyi tarife bu sanırsam limitsiz.

DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2012, 23:53:35 »
winn kullaniyorum kamu tarifeli. bende ayni dertten muzdaribim. bizim sitede metronet var. elektrik prizlerinde internet var yani. ama guvenemedk nedense. 1. yil 9.90 mis.sonraki 2 yil 29.90. 3senelik sozlesme olayi olunca esim yanasmadi.

yarin winn i  sinirsiza cevirecek. 60 tlmis.
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2012, 23:56:00 »
turknet kullanıyorum sınırsız ilk 12 ay 24.90 idi 2.12 ay 49 tl ama ben pek memnun değilim turknetten sözleşmem bitsin hemen smile  adsl yada uydu nete geçmeyi planlıyorum
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2012, 23:57:50 »
vodem kullanıyorum heryere goturmek acısından ıyı ama hız ıyı degıl  8 tlye ancak bu ıste :D

destek olana destek olurum

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2012, 00:00:19 »
kampanyaci sen şu avatarı değişitr oyle cevap verecem ;D

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2012, 00:00:29 »
Ben de geçen yıl vınn almıştım.İlk 8 ay problem yoktu,ama son 1 aydır hep hattan düşüyorum.Mail yazdım,şikayetvara yazdım,1 aydan beri inceleme aşamasındalar.Geçenlerde müşteri temsilcisi ile görüştüm,bana çeşitli bahaneler ileri sürüyor.Bir de avea kartalcell aldım.İnanır mısınız Avea şu anda Turkcelle göre hem daha iyi çekiyor,düşme yapmıyor+fiyatı uygun+Beşiktaş'ın attığı her gole 100 mb geliyor.Vınn aldığıma pişman oldum.

Vınn'ın süresi dolunca başka bir internet paketi almak istiyorum.

Görüş ve önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2012, 00:02:10 »
TTNET fiber kampanya başlatmış onamı geçsem diyorum bilemedim birde süper online ı inceleyeyim  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2012, 00:04:38 »
kampanyaci sen şu avatarı değişitr oyle cevap verecem ;D

kardeş ne var ki avatarda millet olarak bizi yansıtan bi dizinin sevimli bir hayali karakteri kötü alışkanlıkları kendine her koyun kendi bacağından asılır  :)

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 15 Şubat 2012, 00:05:28 »
TTNET fiber kampanya başlatmış onamı geçsem diyorum bilemedim birde süper online ı inceleyeyim  ;D

siret arkadaş sen neyi seçersen ben de ona geçeceğim bilinçli tüketici ve kampanyacısın vesselam  :)