0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürünler bunlar arkadaşlar herkes güle güle kullansın
yaşasınnnnnnnnnnn katı meyve sıkacağı kazanmışım yuppiiiiiiiiiiiiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaşasınnnnnnnnnnn katı meyve sıkacağı kazanmışım yuppiiiiiiiiiiiiiii az foruma gir manisalı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürünler bunlar arkadaşlar herkes güle güle kullansınbende de 1 meyve sıkacağı var da kampanya öncesi baskül v.b başka hediyeler de vardı diye hatırlıyorum onları vermekten vazgeçmişler demek ki
arkadaşlar beko meyve sıkacağı 450 waat. resime aldanıpta meyveleri tüm atmayın.motor zorlanır ömrü kısa olur.mutlaka kabuğunu soyun parça parça atın. philps alu kulanıyorum 700 watt o bile tüm atınca motoru zorlanıyor sesi yükseliyor.siz söylenenlere resimlere aldanmayın.tüm atmayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beko meyve sıkacağı 450 waat. resime aldanıpta meyveleri tüm atmayın.motor zorlanır ömrü kısa olur.mutlaka kabuğunu soyun parça parça atın. philps alu kulanıyorum 700 watt o bile tüm atınca motoru zorlanıyor sesi yükseliyor.siz söylenenlere resimlere aldanmayın.tüm atmayın ben migrostan aldığıma haruç kesip attım makine direk yanmıştı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaşasınnnnnnnnnnn katı meyve sıkacağı kazanmışım yuppiiiiiiiiiiiiiii az foruma gir manisalı Ben hep forumdayım da denk gelmiyor sanırım siret bey