0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beko meyve sıkacağı 450 waat. resime aldanıpta meyveleri tüm atmayın.motor zorlanır ömrü kısa olur.mutlaka kabuğunu soyun parça parça atın. philps alu kulanıyorum 700 watt o bile tüm atınca motoru zorlanıyor sesi yükseliyor.siz söylenenlere resimlere aldanmayın.tüm atmayın ben migrostan aldığıma haruç kesip attım makine direk yanmıştı sinbomuydu migrostaki king mi dandiktir onlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beko meyve sıkacağı 450 waat. resime aldanıpta meyveleri tüm atmayın.motor zorlanır ömrü kısa olur.mutlaka kabuğunu soyun parça parça atın. philps alu kulanıyorum 700 watt o bile tüm atınca motoru zorlanıyor sesi yükseliyor.siz söylenenlere resimlere aldanmayın.tüm atmayın ben migrostan aldığıma haruç kesip attım makine direk yanmıştı
arkadaşlar beko meyve sıkacağı 450 waat. resime aldanıpta meyveleri tüm atmayın.motor zorlanır ömrü kısa olur.mutlaka kabuğunu soyun parça parça atın. philps alu kulanıyorum 700 watt o bile tüm atınca motoru zorlanıyor sesi yükseliyor.siz söylenenlere resimlere aldanmayın.tüm atmayın