Gönderen Konu: kadiningazetesi.com İLK 1000 kişiye ARMİNE fular veya ARMİNE eşarp  (Okunma sayısı 16551 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

benimkide geldii bun sabah... beğendim ben... :)
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
benimde geldi 5 tl kargo ödedi ama değer bence annneler günü hediyemiz hazır olmuş oldu ;D

Çevrimdışı gülen8080

• Usta Kampanyacı
5 tl olsada aldığınız hediyelere değer güle güle kullanını

Çevrimdışı ecrinyaren

• Deneyimli Kampanyacı
benim gelmedi daha.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
benim gibi canlı renkleri seven birine siyah beyaz gelmesi kötü olmuş ama :((genede güzel an azından hediye ederim
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Bugün sitemizde günün sorusunu bilen 142. , 102. , ve 67. yani 3 kişiye Armine eşarp hediye edilecektir.... Günün sorusu kadınıngazetesi.com sitesinde sağ alt bölümde yer almaktadır. Soruya doğru cevabı verebilmeniz için siteye üye olmanız gerekmektedir. Sitemize zaten üyeyseniz , üye giriş bölümüne gelip, kullanıcı adı yazan yere sitemize üye olduğunuz mail adresinizi ve şifrenizi yazıp gönder butonuna basın... Herkese bol şans....

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Günün sorusunu doğru cevaplayan 142. , 102. , ve 67. kişi; Zeynep Aydoğan, Şaduman Kahya ve Eyüp Arslan Armine markalı eşarp kazanmışlardır. Kazananları tebrik ediyoruz. İletişim bilgilerinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderebilirsiniz. Kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz... Günün sorusunun cevabı 'Taban' dı. Birdahaki kampanyalarda kazananlardan olmanız dileği ile...
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
tebrikler
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
Bugün sitemizde günün sorusunu bilen 110. kişiye Armine eşarp hediye edilecektir!

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ödülünü alan son Türk filmi hangisidir?
Duvara Karşı
Bal
Susuz Yaz
Can

cevap Bal