K A Z A N A N L A R
Yarışmamıza gösterdiğiniz yoğun ilgi ve katılımınız için teşekkür ederiz. Tümü birbirinden anlamlı ve güzel sözlerdi. Böylece bir kez daha Türkler’deki ozan potansiyeli ve şiirsel söylem yeteneği açığa çıkmış oldu. Seçim yapmakta gerçekten çok zorlandık…
Bu arada sizlerin gönderdiği ilginç ve güzel şiirleri de ayrıca paylaşacağız.
Sevgililer Gününüz kutlu olsun.
İşte kazananlar:
"3 milyarda 1 ihtimalle birbirimizi bulduğumuza göre, bu bir mucizedir ve bunun adı da aşktır. " Esra Nazan ERBOZ (İstanbul)
“Her şey ‘hayır’ demenle başladı ama vazgeçmedim! Şimdi yıllar geçti aşkımızın üstünden ve hiç bitmeyecek. Demek ki her şerde bir ‘hayır’ varmış!” Duygu Karaca (Samsun)
“Aşk, o’nun dünyaya gözlerini açışını izlemektir. Saniye saniye büyüdüğünü gözlemlemek, sabırla bıkmadan usanmadan büyütüp sevmektir.” Havva Kara Soğancı (Denizli)
“Güçlükleri ve bütün engelleri bir ömür boyu aşarak imkânsız aşklar yaratmaktır...” Mehmet Uysal (Eskişehir)
''AŞK, benim onun gözlerine baktığımda hissettiğim mutluluk ve huzurdur.” Yasmin Karadağ (Kayseri)
“Ah dedim, aşk yankısı değdi kulağıma, ince bir sızıydı sesin. Yar diyemedim dilime ağır geldi ismin, ne aşkı yazdım ne de yaşadım sadece yandım.” Sümeyra Akyay Yılmaz (Uşak)
“Aşk; mevsimlerin kavuşması, yağmurun güneşle dansı, ağacın savrulan yaprağı sımsıkı tutması, denizin gökyüzüne haykırmasıdır.” Berna Karaca