Anne Boyutu
Sevgililer Günü'nde sevgilinizle, eşinizle romantik bir akşam yemeğine gitmek istiyorsanız anketimize katılın, soruyu yanıtlayan 100. kişi olun ve Palma d'Oro'dan yemek kazanın... Elinizi çabuk tutun çünkü bu anketimiz sadece saat 15.00'a kadar devam edeceek... Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
boyut yayıncılık telefonunuzu aldıysa tamamdır her vakit siz<i ararlar
aynen ya bi kitap gönderdiler 50 kere aradılar.. ben artık aradıklarında müsait değilim diyorum ya baş edemedim
efet ben de bıktım sürekli arıyorlar
aynen ya bi kitap gönderdiler 50 kere aradılar.. ben artık aradıklarında müsait değilim diyorum ya baş edemedim 
ne zaman müsait olursunuz söyleyin o zaman arayalım diyor
ben de bıktım bunlardan. 2 yıl önce kampanyadan bir kitap aldım. sürekli aranıyorum. her seferinde kibarca reddetmeye çalıştım ama bi ısrar bir uzatma bıktım artık. bir de en münasebetsiz zamanlarda arıyorlar.
geçen bilmeden anne boyutu sitesinde kampanyaya katılmışım. aradıklarında başımdan aşağı kaynar su döküldü ben nasıl bu hatayı yaptım diye. kıza derdimi anlattım istemiyorum dedim. bunlar amele işler ben asla telefonda ısrarla kitap seti almam dedim. kız, sizi kazanmak isteriz diye ısrarla uzattıkça uzattı. ben de açtım ağzımı söylendim söylendim kibarlık nezaket kalmadı. bir hafta boyunca aramayı sürdürdüler daha bir sinir oldum. artık ne zaman arasalar direkt yüzlerine kapatıyorum olamaz böyle birşey. yazarken bile çok sinirlendim şimdi bak
ben çözümü mail adresime yollayın diyorum kısaca
ondada spam işaretleyince kurtulmuş oldum
ben onu da denedim
ertesi gün arıyor dün mail atmıştık inceledinizmi diye

kırıcı da olamıyorum çocuğum çok küçük ihtiyacım yok diyorum ama çocuğum büyüyene kadar arayacak eminim
Palma d'Oro'dan Sevgililer günü yemeği kazanan okurumuz belli oldu. Sevgili BURCU DEMİRKOL, size güzel ve keyifli bir akşam dileriz, afiyet olsun! Tüm okurlarımıza, ankete katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. Sırada Pazar Brunch'ı var, oylamaya devam...