Facebook sayfayı engelledi maalesef. Kampanya iptal edildi...
Bu sayfayı beğenip Profilinde "Herkese açık" olarak paylaşan üyelerimizden birine çekiliş ile Sony 4GB Flash bellek hediye!
Ayrıca yorumunu ve sayfayı en çok beğendiren üyemize yine Sony 4GB Flash bellek hediye!
Yorumlar sayfanın profil resmine yapılacaktır.
Yorumu beğenenlerin sayfayı da beğenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde beğeniler geçersiz sayılır.
Bu kampanya daha önce 2 kez kampanya düzenleyip sorunsuz bir şekilde kazanalara ulaştıran www.*-**.com farkıyla yapılmaktadır!
Kampanya 18 Mart 2012 tarihine kadar devam edecektir.
En fazla sayfa beğendirmeyi başaramasa da çok kişiyi sayfaya getirmiş bazı kişilere de sürpriz hediyeler verilebilir.
Yaptığınız çalışmalarla ilgili detayları, soru ve önerilerinizi şu mail adresine yazabilirsiniz:
kampanya@*-**.com
Herkese bol şanslar!
çekiliş sanırım sayfada açıklama yok
çekiliş sanırım sayfada açıklama yok
1 hediye sayfayı beğenenlerden birisine çekilişle, 1 hediye de en çok üye getiren kişiye çekilişsiz verilecektir...
keşke kampanya ile ilgili bir başlık olmuş olsa face sayfasında ona göre beğendiğimize dair yorum yapar beğendiririz.başka türlü hiç alakası olmayan bir örgü anlatımının altına yapılmış yorumlar.
keşke kampanya ile ilgili bir başlık olmuş olsa face sayfasında ona göre beğendiğimize dair yorum yapar beğendiririz.başka türlü hiç alakası olmayan bir örgü anlatımının altına yapılmış yorumlar. 
aslında yorumların sayfanın profil resmine yapılmasını belirtmiştim ama herşey not alınıyor. kimsenin emeği atlanmayacak inşallah..
Sayfada çekiliş ile ilgili hiçbir bilgi neden yok?Yoksa varda ben mi göremedim.
Sayfada çekiliş ile ilgili hiçbir bilgi neden yok?Yoksa varda ben mi göremedim.
http://*-**.com/facebook-kampanyasi.html
kampanya 18 marta kadar devam edecektir arkadaşlar..
katılacağım bende diğer arkadaşlarada bol şans