biraz daha plastik tarzı kaplık olsa sanki daha iyi duracak gibi.
kağıt değil zaten naylonumsu bişey yırtılmıyor mesela..
ben pc mi kızların yüzünden mutfak masasında kullanabiliyorum ancak yanınada bu kutuyu koydum, içine kalem not defterimi telefonumu vs.. koydum güzel oldu bence
1 kg lık salça kutuları varya onlarıda kaplayın onlarda çok kullanışlı oluyor.

Kalemlik yada makyaj malzemelerini özelliklede kalemleri koyabilirsiniz.
evet ikeada böyle kutular satılıyoo biz bedavaya getirmiş oluyoruz ne güzel bendede bi sürü kutu var

en büyüğünden en küçüğüne

kapliim bari onları
1 kg lık salça kutuları varya onlarıda kaplayın onlarda çok kullanışlı oluyor.
Kalemlik yada makyaj malzemelerini özelliklede kalemleri koyabilirsiniz. 
evet olabilir

ben tava yoğurt kapları vardır ya onla bebek şekeri sepeti yaptım birde sabunluk yaptım.. çok güzel oldu bence onuda eklerim birazdan

severim ben böyle bişeyleri değiştirmeyi..
çok iyi olmuş

bende bundan baya bi uzun süre önce elim boştu tabi.. giymediğim kıyafetlerden bir sürü kumaç çanta yapmıştım.. onlardanda eklerim bi kaç tane

ayrıca örgüyü de çok severim örgü bloğum bile vardı halen duruyomu bilmem

ama kızlarım olunca örgüyü falan unuttum..
bu tür şeyler iyi oluyo insanın deşarj olmasına acayip yardımcı oluyo seviyorum...
Bu salıncakta 3 çocuk büyüdü yiğenlerim kullanıyordu
en son benim kız paraladı
bu şekilde yenileme işine bayılıyorum yaptığın ürünleri paylaşırsan çok sevinirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu tava yoğurt kabından yaptığım sepet

aslında daha güzeldi ama 1,5 senedir duruyodu dolapta biraz kırışmış kenarları...
maşallah fatoşcuğum ve esmanurcuğum . becerikli olmak güzel şey olsa gerek bende olmadığı için bilemiyceğim

imreniyorum keşke benimde elimden gelse
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbuda malzemelerini alıp yaptığım bebek şekerlerimiz..
normalde tanesini 1,5 liraya satıyorlardı.. ben tüm malzemelerini 35-40 tl ye almıştım sanırım.. 50 tane bebek şekeri yaptım böyle.. sonra isimlerini yazıp çıktı alıp zımbalamıştık