Gönderen Konu: Gnctrkcll-Sevgililer Günü  (Okunma sayısı 1193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Gnctrkcll-Sevgililer Günü
« : 11 Şubat 2012, 18:25:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Konuyu bulamadım umarım açık değildir  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
Ynt: Gnctrkcll-Sevgililer Günü
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2012, 13:13:10 »
Sevgililer Günü İçin Hazırlıklarını Tamamlayan Uzak Şehirler, Sevgilisinden Hediye Olarak Gelen 4 Kilo Yağsız Kıyma Karşısında Sessizliğini Koruyor

Sevgililer Günü’nde sevgilisinin getirdiği hediye paketinden, “Dört kilo yağsız kıyma” çıkan Uzak Şehirler suskunluğunu koruyor. Bütün günü sabahtan akşama kadar kuaförde, bütün bir haftayı da o gün giyeceği doğru kıyafeti bulmakla geçiren talihsiz kadın, sevgilisinden gelen domestik jeste karşı nasıl bir tavır takınması gerektiğini kestirmeye çalışıyor.

Kendisini bir buket çiçek, bir küçük tek taş, bir kutu çikolataya hazırlayan Uzak Şehirler, ilk şoku kapıyı açtığında yaşadı. Çiçek ya da çikolata yerine bıngıl bıngıl 4 kilo yağsız kıymayla göz göze gelen genç kadın göz yaşlarına boğulurken, sevgilisinin “Fakat hayatım, kilosu 35 lira!” sözleri durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale getirdi.

Talihsiz kadın, “En son bana ‘Ne güzel yemek yaparsın işte, annemleri falan da çağırırız, hep birlikte mis gibi yeriz’ dediğinde o gün dışarı çıkılmayacağını da anladım. Gerisini hatırlamıyorum, kendimden geçmişim” derken, kıymanın ve ilişkilerinin akıbetini düşünmek için bir süre yalnız kalmak istediğini söyleyerek açıklamalarına son verdi.

:))))))bana böyle dedi yaf :-\ :o :'(

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2012, 13:33:47 »
Sevgilisine Sürpriz Olarak Dev Peluş Ayı Kılığına Giren Lerzan Kara, Belediye Ekipleri Tarafından Yakalanarak Hayvanat Bahçesine Teslim Edildi
Sevgililer Günü hediyesi olarak her yıl peluş ayı aldığı için sevgilisinden tepki gören Lerzan Kara'nın yaratıcı bir sürpriz hazırlama çabası hüsranla sonuçlandı. Sevgililer Günü dendiğinde aklına peluş ayıdan başka bir şey gelmeyen talihsiz genç, bir çocuk tiyatrosundan kiraladığı dev ayı kostümü içinde sevgilisinin evine giderken belediye ekiplerince yakalanarak Gülhane Hayvanat Bahçesi’ne teslim edildi.

Daha sevgilisinin evine varamadan mahalle girişinde, köşe başında çekirdek çitleyen bir grup gencin taşlı-sopalı direnişiyle karşılaşan Kara, kendisini güçlükle bir apartmanın giriş katına atabildi. Talihsiz genç, sığındığı binadaki apartman görevlisi Ekrem Türel’in ihbarı ile olay yerine yetişen belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne yardımıyla etkisiz hale getirildikten sonra Gülhane Hayvanat Bahçesine getirilerek yetkilelere teslim edildi.

Uyuşturucu iğnenin etkisi geçtikten sonra görüşlerine başvurulan talihsiz genç, “Sevgilim ‘bi daha peluş ayı alıp gelirsen bundan sonra sevgili diye yanında o ayıyı taşırsın’ diyince aklıma böyle bir şey geldi… Bence çok yaratıcı bi...” diyerek şöyle devam etti: “Çok pardon bir saniye... arkadaşım, görevli... memur bey! Böyle hayvanın önüne atar gibi atılır mı yemek böyle ayıptır ya. Hem nasıl yiyeyim ben 10 kiloluk çiğ eti allahınızı severseniz? Aloo kime diyorum? Bari pişirip de verin şunu ya…”
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2012, 14:40:35 »
cok komikmis :-)
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2012, 01:32:40 »

Tatil bitti diye üzülme! gnçtrkcll’liye tatil devam!

14 Şubat’a kadar 20 TL veya üzeri TL yükle, KAZAN yazıp 2278’e gönder, 1 hafta boyunca Turkcell'li arkadaşlarınla 150 dakikaya kadar konuşmak için 60 TL kazan!

7-14 Şubat tarihleri arasında geçerlidir.

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2012, 18:41:22 »
yine turkcell içi her yöne yapsanız ya şunu  >:(

Çevrimdışı FirsatKulubu

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • Kulübe Katıl, Fırsatı Yakala!
    • Fırsat Kulübü