Sevgililer Günü İçin Hazırlıklarını Tamamlayan Uzak Şehirler, Sevgilisinden Hediye Olarak Gelen 4 Kilo Yağsız Kıyma Karşısında Sessizliğini Koruyor
Sevgililer Günü’nde sevgilisinin getirdiği hediye paketinden, “Dört kilo yağsız kıyma” çıkan Uzak Şehirler suskunluğunu koruyor. Bütün günü sabahtan akşama kadar kuaförde, bütün bir haftayı da o gün giyeceği doğru kıyafeti bulmakla geçiren talihsiz kadın, sevgilisinden gelen domestik jeste karşı nasıl bir tavır takınması gerektiğini kestirmeye çalışıyor.
Kendisini bir buket çiçek, bir küçük tek taş, bir kutu çikolataya hazırlayan Uzak Şehirler, ilk şoku kapıyı açtığında yaşadı. Çiçek ya da çikolata yerine bıngıl bıngıl 4 kilo yağsız kıymayla göz göze gelen genç kadın göz yaşlarına boğulurken, sevgilisinin “Fakat hayatım, kilosu 35 lira!” sözleri durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale getirdi.
Talihsiz kadın, “En son bana ‘Ne güzel yemek yaparsın işte, annemleri falan da çağırırız, hep birlikte mis gibi yeriz’ dediğinde o gün dışarı çıkılmayacağını da anladım. Gerisini hatırlamıyorum, kendimden geçmişim” derken, kıymanın ve ilişkilerinin akıbetini düşünmek için bir süre yalnız kalmak istediğini söyleyerek açıklamalarına son verdi.

))))bana böyle dedi yaf