bvlgari aqua tavsiye edebileceğim en iyi erkek parfümü mükemmeldir
bvlgari aqua tavsiye edebileceğim en iyi erkek parfümü mükemmeldir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.
parfüme o parayı vermeye acırım ama malesef kaliteli bir parfüm için o parayı gözden çıkaracaksınız adanada yaşamıyorsanızben en kral parfümü burada amerikan pazarından 15-20 liraya alıyorum orginal hepsi
![]()
kenzo,fahrenheit,hugo boos,daviddoff bunlar el kaliteli olanlar. ama benim favorim brüthep diğerşlerine göre ucuz hemde kokusu çok farklı mistik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.
parfüme o parayı vermeye acırım ama malesef kaliteli bir parfüm için o parayı gözden çıkaracaksınız adanada yaşamıyorsanızben en kral parfümü burada amerikan pazarından 15-20 liraya alıyorum orginal hepsi
![]()
kenzo,fahrenheit,hugo boos,daviddoff bunlar el kaliteli olanlar. ama benim favorim brüthep diğerşlerine göre ucuz hemde kokusu çok farklı mistik
AnaaaaSiret bana alıp yollasana bi tane ya
ben burda doldurtuyorum (Bilecik-bozüyük) anında kokusu gidiyo,sadece sıkarken kokuyo