Arkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.
Arkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.
parfüme o parayı vermeye acırım ama malesef kaliteli bir parfüm için o parayı gözden çıkaracaksınız adanada yaşamıyorsanız

ben en kral parfümü burada amerikan pazarından 15-20 liraya alıyorum orginal hepsi
kenzo,fahrenheit,hugo boos,daviddoff bunlar el kaliteli olanlar. ama benim favorim brüt

hep diğerşlerine göre ucuz hemde kokusu çok farklı mistik
siret bey

orjınalmı gercekten bıturlu gıdemedım bu amerıkan pazarına carsıya her ındıgımde onunden gecıyorum
siret bey
orjınalmı gercekten bıturlu gıdemedım bu amerıkan pazarına carsıya her ındıgımde onunden gecıyorum
adanada 4 amerikan pazarı benim dediğimi adanada çok kişi bilmez ama parfüm tüm amerikan pazarlarında var

sıkı pazarlık yapacaksın adam sana 30 diyorsa 20 ye alacaksın. senin yeteneğine bağlı birazda
sızın dedıklerınız nerde yanı sız nerden alıyorsunuz tavsıye edebılecegınız bır yer varmı
bvlgari aqua tavsiye edebileceğim en iyi erkek parfümü mükemmeldir
teşekkürler arkadaşlar bende Davidoftan yanayım.Ama kırmızısı biraz pahallı mavisi nasıl?
sızın dedıklerınız nerde yanı sız nerden alıyorsunuz tavsıye edebılecegınız bır yer varmı
parfümü alacağın yer atatürk cad.seyhan havuzunun arkası.sabancı kız yurdunun orası.
hangi şehirdesin bilmiyorum ama tekin acar(onlıne satış var) yada boynerden al derim