0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bvlgari aqua tavsiye edebileceğim en iyi erkek parfümü mükemmeldir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.parfüme o parayı vermeye acırım ama malesef kaliteli bir parfüm için o parayı gözden çıkaracaksınız adanada yaşamıyorsanız ben en kral parfümü burada amerikan pazarından 15-20 liraya alıyorum orginal hepsi kenzo,fahrenheit,hugo boos,daviddoff bunlar el kaliteli olanlar. ama benim favorim brüt hep diğerşlerine göre ucuz hemde kokusu çok farklı mistik
Arkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.parfüme o parayı vermeye acırım ama malesef kaliteli bir parfüm için o parayı gözden çıkaracaksınız adanada yaşamıyorsanız ben en kral parfümü burada amerikan pazarından 15-20 liraya alıyorum orginal hepsi kenzo,fahrenheit,hugo boos,daviddoff bunlar el kaliteli olanlar. ama benim favorim brüt hep diğerşlerine göre ucuz hemde kokusu çok farklı mistik Anaaaa Siret bana alıp yollasana bi tane ya ben burda doldurtuyorum (Bilecik-bozüyük) anında kokusu gidiyo,sadece sıkarken kokuyo