Gönderen Konu: eşime hangi parfümü almalıyım  (Okunma sayısı 3479 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
Ynt: eşime hangi parfümü almalıyım
« Yanıtla #10 : 10 Şubat 2012, 20:39:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bvlgari aqua tavsiye edebileceğim en iyi erkek parfümü mükemmeldir
bunu erkek kardeşim kullanıyor.Çok güzel olduğunu biliyorum.Eşimin aynı olmasın istiyorum.O yüzden bulgari düşünmüyorum
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 10 Şubat 2012, 20:41:18 »
cümlem karışık olmuş.Eşimin ki farklı olsun istediğim için Bulgari düşünmedim.Bu arada eskişehirdeyim
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 10 Şubat 2012, 21:29:03 »
clinique happy for men öneririm satıyorum da  ;D  burberry classic  çok hoş bir koku bana kalırsa
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 10 Şubat 2012, 22:50:16 »
Burberry classic. Harika bence, bayan parfümüde öyle. Tavsiyedir.  ;)

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #14 : 10 Şubat 2012, 23:08:17 »
kesinlikle cuba paris nereden bulursun bilemiyorum ben abime getirtiyorum eşim için ama

yada Joop
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #15 : 10 Şubat 2012, 23:42:45 »
bvlgari aqua tavsiye edebileceğim en iyi erkek parfümü mükemmeldir
harıka onerıler...parfum hastası benım babama aldıklarımdan bırı...bır de ben J Del Pozzo yu cok severım...ıkı turu var ıkısıne de bakabılırsınız 87 tlydı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 11 Şubat 2012, 00:03:28 »
Arkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.

parfüme o parayı vermeye acırım ama malesef kaliteli bir parfüm için o parayı gözden çıkaracaksınız adanada yaşamıyorsanız :) ben en kral parfümü burada amerikan pazarından 15-20 liraya alıyorum orginal hepsi :)

kenzo,fahrenheit,hugo boos,daviddoff bunlar el kaliteli olanlar. ama benim favorim brüt :) hep diğerşlerine göre ucuz hemde kokusu çok farklı mistik :)

Anaaaa :D Siret bana alıp yollasana bi tane ya :D ben burda doldurtuyorum (Bilecik-bozüyük) anında kokusu gidiyo,sadece sıkarken kokuyo :(

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2012, 00:12:52 »
Arkadaşlar yarın eşimin sevgililer günü hediyesini alacağım.Parfüm alacağım.100 TL Ayırdım.Kendisi Azzaro yu seviyor ve kullanıyor.Bu sefer değişik olsun istiyorum.Önerebileceğiniz kalıcı ve güzel kokan bir parfüm var mı?Gerçi tende farklılık gösteriyor ama benim eşim esmer.

parfüme o parayı vermeye acırım ama malesef kaliteli bir parfüm için o parayı gözden çıkaracaksınız adanada yaşamıyorsanız :) ben en kral parfümü burada amerikan pazarından 15-20 liraya alıyorum orginal hepsi :)

kenzo,fahrenheit,hugo boos,daviddoff bunlar el kaliteli olanlar. ama benim favorim brüt :) hep diğerşlerine göre ucuz hemde kokusu çok farklı mistik :)

Anaaaa :D Siret bana alıp yollasana bi tane ya :D ben burda doldurtuyorum (Bilecik-bozüyük) anında kokusu gidiyo,sadece sıkarken kokuyo :(

biraz sermayem olsan 15-20 bin lira.amerikan pazarı açacağım işlek caddeye.ne para var bunda varya ah sermayem olsa  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM