Gönderen Konu: allah rızası için yardım edin  (Okunma sayısı 6864 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
Ynt: allah rızası için yardım edin
« Yanıtla #30 : 09 Şubat 2012, 23:09:37 »
canım denedim Hesabın geçici olarak kilitlendi.
Hesabına senin dışında kimsenin girememesi için hesabını geçici olarak kilitledik. Hesabına yeniden erişebilmek için lütfen bu hızlı güvenlik kontrolünü tamamla.
Bir başkasının hesabına erişmeye çalışmanın Facebook'un koşullarına aykırı olduğuna dikkat et. Bu aynı zamanda yasadışı da olabilir. Tuğba Demir değilsen, lütfen aşağıdaki "İptal" düğmesine bas.
 yazıyor hiç dokunmayalım bu gece sabah faceden gelen maili bekleyelim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #31 : 09 Şubat 2012, 23:12:13 »
canım denedim Hesabın geçici olarak kilitlendi.
Hesabına senin dışında kimsenin girememesi için hesabını geçici olarak kilitledik. Hesabına yeniden erişebilmek için lütfen bu hızlı güvenlik kontrolünü tamamla.
Bir başkasının hesabına erişmeye çalışmanın Facebook'un koşullarına aykırı olduğuna dikkat et. Bu aynı zamanda yasadışı da olabilir. Tuğba Demir değilsen, lütfen aşağıdaki "İptal" düğmesine bas.
 yazıyor hiç dokunmayalım bu gece sabah faceden gelen maili bekleyelim

yok yok devam et senin giriş yaptığın bilgisayarı soruyor çünkü bişey olmaz cnm

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 09 Şubat 2012, 23:13:22 »
sonra tekrar devama bas, yakınlarda giriş yaptığın pc soruyor

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 09 Şubat 2012, 23:17:11 »
ok deniyorum

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 09 Şubat 2012, 23:18:37 »
bişey olmaz cnm merak etme güvenlik sorunu cevapla veya kimlik fotokopisi istiyor ikisinden birini yapman lazım

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #35 : 09 Şubat 2012, 23:43:07 »
hesaba girdikten sonra kayıtlı ip ler cıkıyor ordan bulabilirsin yada güvenlik icin isim falan girilmesini istediysen maile de geliyor benimde ara ara calınmaya calısılıyor veya calınıyor en son bende kilitlemek zorunda kaldım herşeyim degişmişti ve 24 saat degil daha fazla sürdü mail gelmesi nufus cüzdanımı scannen yapıp göndermemi istediler ve face de bir yer vardı oradan mail attım oradan da tekrar istediler 1 hafta icinde falan acılmıştı eger mail yerini bulabilirsen cok daha kısa sürüyor ama neresiydi hicmi hic hatırlamıyorum suan ama kilitlemen cok iyi olmuş istesede karşı tarafta giremez ve güvenlik sorusunu falan hepsini degiştirebiliyorsun mailine de gizli sorunu degiştirmediyse oradan dene degiştirdiyse müşteri hizmetlerinle görüş falan diyor ona tıkla mailinide geri al yada face hesabını aldıktan sonra hemen mail adresini degiştir yoksa gene gider

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 09 Şubat 2012, 23:46:29 »
Yeri değilde bazı sayfaların adminleri çok kıl oluyor ( kurumsal firmalar falan ) Bunları şikayet edebileceğimiz bir yer var mı? Mesala yapı kredinin adminini.. Bu arada geçmiş olsun ..

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 09 Şubat 2012, 23:49:40 »
Kimliğini yüklediğin için teşekkürler
Ekibimiz yüklediğin kimliği kısa bir süre içerisinde gözden geçirip verdiğin e-posta adresine yanıt yazacaktır.
dedi
nüfüs cüzdanı resmimi attım

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #38 : 10 Şubat 2012, 00:43:12 »
Abla facede gördüm çok üzüldüm... inşallah alırsın... eğer kimliği yolladıysan sorun çıkmaz merak etme..Sana bunu yapanı Allah havale ediyom, ama elime bi geçirirsem olacakları tahmin bile edemezsin...Geçmiş olsun tekrar..

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 10 Şubat 2012, 01:06:45 »
geçmiş olsun.kimsenin başına gelmesin.facebook şifrenizle kullandığınız mail adresleri şifreniz farklı olsun mutlaka. birde öyle blog sitelerine üye olmayın katılmayın eşantiyon hediyeler için. facebookta saçma sapan gruplara girmeyin.güvenilir büyük firmaların haricinde çekilişe katılmayın.ufacık hediye kazanacağım diye yapmayın bu hataları.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM