0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş ooh afiyet olsun iç bol bol vitamin olsun
katı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş ooh afiyet olsun iç bol bol vitamin olsun saol canmm babama bütün katı meyvelerı al sıkcam dedm yenı yenı lezzetler denıcem
ben katı meyve sıkacağını hiç beğenmedim meyvelerin tadını bozuyo bence geri verdim.. onun yerine değişik bi meyve sıkacağı aldık o daha güzel sıkıyo elle çok kuvvet istemeyen bi alet. sanırım benim ağzımın tadı bozuk
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben katı meyve sıkacağını hiç beğenmedim meyvelerin tadını bozuyo bence geri verdim.. onun yerine değişik bi meyve sıkacağı aldık o daha güzel sıkıyo elle çok kuvvet istemeyen bi alet. sanırım benim ağzımın tadı bozuk geri verdm derken
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben katı meyve sıkacağını hiç beğenmedim meyvelerin tadını bozuyo bence geri verdim.. onun yerine değişik bi meyve sıkacağı aldık o daha güzel sıkıyo elle çok kuvvet istemeyen bi alet. sanırım benim ağzımın tadı bozuk geri verdm derken migrostan almıştık %50 indirimle ilk aldım çalıştırır çalıştırmaz yaktım makineyi değiştirdim denedim beğenmedim geri verdim bu sefer daha öncede ekmek yapma makinesini beğenmeyip geri vermiştim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş yarasın löp löp et olsun