Gönderen Konu: Arçelik kazananları  (Okunma sayısı 72547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arçelik kazananları
« Yanıtla #200 : 11 Şubat 2012, 00:55:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kargocular buna kesinlikle izin vermiyorlar ben tutanak tutamam ozaman suçu direk bize kalıyor diyo.. onlar kırık koysada biz ödemek zorunda kalıyoruz dedi bilmem nekadar doğru..
aynen doğru, kırık gelen bir malı firma kargo firmasına ödetiyor hatta aralarındaki anlaşmaya göre çok büyük rakamla sigorta ediyormuş diye bir kargocu anlatmıştı...

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #201 : 11 Şubat 2012, 02:41:54 »
aradim banada gelecek. kizlik soyadmla evlilik soyadimi birlikte kullaniyorum, ilk soyadm isim gibi algilanms.o yüzdn dedi. oh be rahatladm :-) liyabu cok tsk cnm.

biraz gec oldu ama rica ederim canım:))) zaten ben bi dijital cerceve kadar telefon parası ödeyecem zaten :)))

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #202 : 11 Şubat 2012, 03:51:36 »
Tişikkir butonu aktif olmuş..İyi iyi memleket iyiye gidiyor.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #203 : 11 Şubat 2012, 06:59:10 »
deneme hesap, sahte bir hesap bugünde ilginç niklerle karşılaşıyorum  :D

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #204 : 11 Şubat 2012, 07:14:39 »
kargocular buna kesinlikle izin vermiyorlar ben tutanak tutamam ozaman suçu direk bize kalıyor diyo.. onlar kırık koysada biz ödemek zorunda kalıyoruz dedi bilmem nekadar doğru..
aynen doğru, kırık gelen bir malı firma kargo firmasına ödetiyor hatta aralarındaki anlaşmaya göre çok büyük rakamla sigorta ediyormuş diye bir kargocu anlatmıştı...

bende bugün kargocu limango siparişlerimi getirince bakmak istedim o söyledi detayları yani arada kaldık gibi birşey.  ??? tabi hala mng kargoda el altı olan paketlerimin lafını bile etmiyorum!

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
  • 11.11.11:)
    • cantanesii
« Yanıtla #205 : 11 Şubat 2012, 10:44:31 »
az önce aradılar arçelikten kimlik numaramda bilgilerde doğru olmasına ragmen kaç kere denedi,kontrol ettikleri sitede kaydım çıkmadıı,sistemden mi diye kontrol için eşimin tc yi girdi o çıktı kaydı onun üstüne yaptı hediyem onun adına gelicek yani kızmıştım ama arkadaş baya ugrastı valla çamura yatmıyolar demek :) ve gerçekten sorun oluyomuş nasıl çıkmadı bilgilerim anlamadım devlet beni vatandaşı olarak görmüyo heral :D
Tık lütfenn Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #206 : 11 Şubat 2012, 10:56:54 »
robotumuz gelmiş darısı süpürgenin başına :)
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #207 : 11 Şubat 2012, 10:57:46 »
biraz önce benide aradılar listede adım var ama yine aradılar adım soyadım,tc sordular ve doğum tarihini sorup tamam dediler bende dedim eşimde kazanmıştı adı var mı diye evet var ama benim listemde değil eşinizi başka arkadaş arayacak peki dedim aynı bilgisayardan gönderdik olurmu evet olur peki dedim eşimin formunu benim face hesabından gönderdim bir sorun olmaz bizde zaten onu teyit için arıyoruz dedi teşekkür ettim kapattım......

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #208 : 11 Şubat 2012, 10:59:05 »
Az önce fotoğraf makinem geldi :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #209 : 11 Şubat 2012, 14:32:22 »
Akın Beyle telefonda görüştüm..Herkese ulaşmaya  çalışıyoruz var gücümüzle..Ulaşamadıklarımızın bize dönmesini bekliyoruz dedi..Bende bir isim eksik çıkmıştı..Onun için T.C. kontrolünden geçtim ve adresinize hediyeniz gönderilecektir dedi..Bence aranmayı beklemeyin..Sistemlerinden T.C. No ve Doğum tarihi girip kontrol ediyor Akın Bey.. Herkesin hediyeleri hayırlı uğurlu olsun.. (:
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...