Gönderen Konu: Arçelik kazananları  (Okunma sayısı 73110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Ynt: Arçelik kazananları
« Yanıtla #190 : 10 Şubat 2012, 22:34:40 »
efem35 sizde esinizin adina doldurdugunuz formun facesinden isim degistirin esinizin adini yazin öyle arayin. o kadar emek verdiniz.
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #191 : 10 Şubat 2012, 22:50:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
efem35 sizde esinizin adina doldurdugunuz formun facesinden isim degistirin esinizin adini yazin öyle arayin. o kadar emek verdiniz.
hesapta 300 arkadaş var olmaz o iş, ben o akşam isteydim eşimin hesabından yapardım ama çok zorlanırdım yani puanları bir bir toplar ama 250 puan toplayamazdım belki toplardım sabah sekizde belki o kişişeri bulursam:)
bende iki tane internet hattı var türkceli çıkarıp aveayı takar ip numaramı değiştirirdim....
isterlerse versinler alt tarafı bir robot ama ben o gece verilen emeğime üzülüyorum:(
sosyal medyay'ya mesaj gönderdim, mert beye telefon ettim elimden geleni yaptım kendileri bilir....

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
  • 11.11.11:)
    • cantanesii
« Yanıtla #192 : 10 Şubat 2012, 23:08:16 »
benim facedede soyadım kızlık soyadım formda ad soyad düzeltiyomuyduk öyleyse düzeltmişimdir ama değilse o kalmıştır kimliklede uymamıştır,kazanılan isim soyisim illa kimliktekimi olcakmış ki
Tık lütfenn Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #193 : 10 Şubat 2012, 23:13:35 »
benim facedede soyadım kızlık soyadım formda ad soyad düzeltiyomuyduk öyleyse düzeltmişimdir ama değilse o kalmıştır kimliklede uymamıştır,kazanılan isim soyisim illa kimliktekimi olcakmış ki
adım gibi eminim arçelik 1000 adet çelik robot dağıtamacak, zaten geç kalmasının sebebi bu diye düşünüyorum, dıdının dıdısını arıyor yok isimler tutacakmış yok efendim ı harfi i olmuş görün bak bu konu aylarca sürecek taki ithal gelen çelik sayısı 1000 ulaştığında konu kapanacak.....

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #194 : 10 Şubat 2012, 23:28:07 »
benimde bugün geldi katı meyve sıkacagı cok begendim

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #195 : 10 Şubat 2012, 23:42:03 »
benim facedeki adım meral ekin ama gerçek ismimin alakası yok meral ekin ile hediyem bugün elime ulaştı bence kazanan herkesin hediyesi yollanır merak etmeyin ..

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #196 : 10 Şubat 2012, 23:44:16 »
benımde hedıyem geldı...cok begendım duzlestırıcımı...zeynom ıp atlamaya kalktıgında koparmıstı kablosunu yaptıramamıstım bu cok ıyı...ama ben yıne de phılıpsımı arıyorum cunku o cok guzel ısınıyordu farklıydı :/ ama yıne de mutluyum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #197 : 11 Şubat 2012, 00:09:20 »
benim facedeki adım meral ekin ama gerçek ismimin alakası yok meral ekin ile hediyem bugün elime ulaştı bence kazanan herkesin hediyesi yollanır merak etmeyin ..
sizin ürünlerde sorun yok zaten arçeliğin stokunda sizin ürünlerden çok çok var :)
ama bizim kazandığımız robot olayı farkı, arçelik bu robotları dış bir ülkeye yaptırıyor sanırım verdikleri sipariş eksik geldi sorun ondan çıktı, 1000 kişi robot kazandı listede 600 kişinin ismi var(600 tahmini rakam inanki saymadım) işte sorun burdan başlıyor 400 kişinin robotunu verirler veya vermezler bilemem ama dıdının dıdısını arıyorlar yok efendim facedeki isim bire bir olacakmış , aynı ip olanlar elenmiş cart curt.......
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2012, 00:17:11 Gönderen: efem-35 »

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #198 : 11 Şubat 2012, 00:16:34 »
arçelikten gelen ürünler aras kargoyla geliyor, ürünü görevlinin yanında açın ve ondan sonra teslim belgesini imzalayın, bugün iphone4 kazanan bir bayanın kargoyu teslim aldıktan sonra evinin içinde paketi açtığında iphone4 yok olduğunu görmüş evrakları kutunu içinde duruyormuş, akşam face baktığımda yazısı silinmiş...

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #199 : 11 Şubat 2012, 00:36:12 »
kargocular buna kesinlikle izin vermiyorlar ben tutanak tutamam ozaman suçu direk bize kalıyor diyo.. onlar kırık koysada biz ödemek zorunda kalıyoruz dedi bilmem nekadar doğru..