aradık şimdi eşimi isminin baş harfi 'İ' değilde 'I' olarak görünüyormuş ondan teyit edememişler.Sayfada isimleri açıklananlar hepsi kimliği teyit edilmiş olanlarmış,şimdi bir hafta içinde bu şekilde teyit edemediklerini arayıp onaylayıp listeyi göndereceklermiş.bi sıkıntı yok yani arakadaşlar aranmayı bekleyeceğiz o kadar..
teşekkür ederim açıklamanız için.. bekleyelim bakalım.. inşallah emek veren kazanan herkesin hediyeleri gelir..
bende şimdi mert beyle görüştüm tekrar tc nosundaki isimle face deki isimde tek bir harf bile farklıysa sistem kabul etmemiş bende de öyle cünki ve bikac tanıdıgım kişi dede 1 hafta sürecekmiş tc den 1 kişi hediye kazansın diye fazla kazanmasın diye böyle birşey yapılmış herkes aranacak merak etmeyin dediler ama ben doguma gidecegim icin cok bir vaktim yok o nedenle ben arceligi arıcam bakalım ama rahatladım acıkcası biraz
ben simdi herkesi teyit icin arayan bir bayanla görüştüm allahtan ki ben aramışım cünki form da telefon numaramı yanlış girmişim:) bilgilerimi teyit ettirdim adresime aras kargo ile gönderilecekmiş hediyem cok şükürrrrr hemen ismimden ne kazandıgımı falan buldu zaten bayan ama tel no yanlış oldugu icin bana ulaşamazlardı dedim o panikle olabilir
bende aradım demin ama arçeliğe bildirmişler liste yenilencek dedi beklicem yani
bende aradım demin ama arçeliğe bildirmişler liste yenilencek dedi beklicem yani
ben arcelik genel müdürlügü aradım canım ordan başka bir no verdiler onlar teyit ediyormuşlar orayı aradım ajans bizden cıktı dedi
ben arcelik genel müdürlügü aradım canım ordan başka bir no verdiler onlar teyit ediyormuşlar orayı aradım ajans bizden cıktı dedi
canım no verirmisin arayım bende bi robot kazandık değeri kadarda tel faturası ödücez heralde .oğlum cok istiyor yoksa bu kadar uğraşmam
tel numarasini banada verebilirsenz cok sevinirm.
dün ben maıl atmıstım biraz önce aradılar iyiki maılde ev tel yazmıısım cep kapalıydı kimlik dogrulaması yptılar..
beni araayan olmadı hiç ama gelir dimi hediyem
hangi numaradan arıyorlar?