4+ yani 9-20 kullanıyorum arkadaşlar geçerlimiki ondada bilginiz varmı
Kampanyadan Facebook üzerinden paylaştığınız Money Club, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile yararlanabilirsiniz. Kampanya kampanyasında 1 adet Prima Premium Care Ikiz Maxi (7-18 Kg) Beden 4 ürününü Migros, Macrocenter, Tansaş mağazaları veya Sanal Market’ten 6 – 20 Şubat 2012 tarihleri arasında %40 indirimli olarak alabilmek için kartınızı Facebook uygulamaları üzerinden doğru paylaşmanız gerekmektedir. Kampanya kartınıza anında tanımlanacaktır.
Merhaba kampanya dahilinde Prima Premium Care İkiz Paket Yenidoğan 78 Ped, Prima Premium Care İkiz Paket Mini 72 Ped, Prima Premium Care İkiz Paket Midi 60 Ped,Prima Premium Care İkiz Paket Maxi 52 Ped ve Prima Premium Care İkiz Paket Junior 46 Ped ürünlerinden birini %40 indirimle satın alabilirsiniz.
en çok ihtiyacımız olan şey bugün alacaktık zaten çok iyi oldu da normal fiyatını bilen var mı
en çok ihtiyacımız olan şey bugün alacaktık zaten çok iyi oldu da normal fiyatını bilen var mı
Buradan bakabilirsin

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
teşekkürler 23,95 miş normal fiyatı iyi alalım bari
ben yapamadım bi türlü kayıtlı kart yok deyip duruyo daha kart numarasını girmeden
kartınızı buradan kayıt ettirin birde öyle deneyin
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
önce kartınızı money club a kayıt edin sonra katılın
cok teşekkür ederim yaptım nihayet