benim adımda iki kere yazılmış arkadaşlar bana yurt içi kargo ile 2 paket nescafe geldi yani 30 adet
benım adımda 2 kere yazılmıştı ama bana bır paket geldı 15 tane ..
arayıp soylesemmı ıkı defa yazıyor neden bı tane yolladınız dıye çok ayıp ama ya madem yazdınız yollayın
15 Adet olan şifreli nescafelerden gönderiyorlar soranlara bilgi için yazıyorum.
Yuppy o zaman:) Sırf çekilişe katılabilmek için evde 2 dev kavanoz Nescafem olmasına rağmen bu 3'ü bir aradalardan aldım bir kaçtane, sırf şifre için:)
bu çekilişi nerden katılıyorduk lınkını bulamadım baslıgıda aradım bulamadım
benimde nescafelerim şimdi geldi
burda yazmışsınız şifre çıkıyormuş sevindim:) bi de bunlardan tiguan çıkarmış tam kampanya olur
ben üç tanesini açtım üçünden de bedava yazısı çıktı hepsi bedavalı da olabilir
bedavaları nerden temın edıyoruz acaba.bizim okulda da bir sürü içinde bedava yazan paketler var ama oylece duruyor nerden alacagımızı bılmıyoruz
haydaa kargolar bizim ama kargo kağıtları başkalarına ait. araştırdım kampanyacılar. onların kargosunu ben teslim almış görünüyorum ama kargo paketi bize ait. biri fenerbahçe şubesine, diğeri de atalar şubesine ait bizim şubeyle hiç alakasız. genel merkezi arayıp bildirdim siz de size verilen kağıdı kontrol edip imzalayın ne olur ne olmaz 
bana da şimdi geldi kargo paketlerindeki isimler bize ait ama irsaliyeler TU*** BA** Ankara ve
HA*** PA**** Ankara bu nasıl saçma iş
benim irsaliyem kimdeeeee
bana da geldı sımdı 1 paket