2 tane nasıl kzandım ki 1 nickle:)
fazla duyulan soyadlara baktım
çoban: 6 tane
balcı: 19 tane
o 6 çoban da bize ait ama isimlerimiz iki kere var enteresan bir liste olmuş gerçekten
arkadaşlar yarışmanın katılım şartlarında 27.02.2012 de yarışmanın tamamlanacağı yazıyor dün akşam bende katıldım ama yarışma hala devam ediyormu bilgisi olan varmı
sanırım devam ediyor face de böyle yazmışlar
Listede adın yoksa sakın üzülme, muhabbeti bol, neşesinden geçilmeyen 3 arkadaşını bi’kahve masasında topla, 15’li Nescafé 3ü1 Arada paketini kazanma şansı yakala
5000 kişi çoktan dolmuştur ilk konu açıldığında arkadaş yazmış begenen 1000 kişilerde şimdi 21000lerde geçen hafta içi ablam yapmıştı o yok listede eşimle benim adım 2 şer kere yazıllmış.listeyi düzeltirler heralde bakkal defteri gibi olmuş
bir ıp e bir tane çıkmış kendi bilgisyrımdan iki katılım yapdım biri çıkmış evdekinden iki abim katılım yapdı birine çıkmış öyle yani
ben ve eşim varız benim adım 2 kere var
arkadaşlar yarışmanın katılım şartlarında 27.02.2012 de yarışmanın tamamlanacağı yazıyor dün akşam bende katıldım ama yarışma hala devam ediyormu bilgisi olan varmı
sanırım devam ediyor face de böyle yazmışlar
Listede adın yoksa sakın üzülme, muhabbeti bol, neşesinden geçilmeyen 3 arkadaşını bi’kahve masasında topla, 15’li Nescafé 3ü1 Arada paketini kazanma şansı yakala 
yazmışlarda masada 3 arkadaşım daveti kabul etti çıkmamış e arkadaşta davet edemiyorum nasıl kazanıcamki..
şu listeyi alfabetik sıraya göre yapsalarda anlasak kaç kere kazandığımızı
listeyi kalabalık göstermek için mi 2 şer kez yazmışlar acaba
arkadaşlar listede sorun yok aynı bilgisayardan yapılan ve bilgisayrda çerezler silinmediği için tekrar yollayanlar daha önceki gönderdikleri kişi adına kazanmıs oluyor kendimden bildiğim için bende geçmişi silmediğim için aynı kişiler olmuş
ben 3 4 kez kazanmıs görünüyorum oysaki kendi ismimle sadece birkez kazanmıstım yanlışlamı yazıldı yoksa bu kadar göndericeklermi acep