Gönderen Konu: Destek isteği patlaması =)  (Okunma sayısı 2022 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Destek isteği patlaması =)
« : 06 Şubat 2012, 09:38:00 »
Noluyor böyle gerçekten patlama yaşanıyor galiba mesaj kutumda bekleyen en az 15 destek isteği var evde netim yok zaten işyerinden zar zor yetişiyorum kampanyalara bugün yoğun olmazsam hepsini oylamaya çalışcamda sevgililer gününden dolayımı oldu bu patlama :o

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Destek isteği patlaması =)
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2012, 11:38:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Noluyor böyle gerçekten patlama yaşanıyor galiba mesaj kutumda bekleyen en az 15 destek isteği var evde netim yok zaten işyerinden zar zor yetişiyorum kampanyalara bugün yoğun olmazsam hepsini oylamaya çalışcamda sevgililer gününden dolayımı oldu bu patlama :o

ilk mesajı ben atmışımdır ama bana oy verme yarışmadan çekildim yorulma.başka zamana sakla oy hakkımı  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2012, 11:52:14 »
bende ilk kez destek topiiki açmıştım, 5 oy çıkmış iyi mi  ???

bundan sonra oy verirken elbette aklımızda tutacagız bu durumu :-X

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2012, 12:06:52 »
bende ilk kez destek topiiki açmıştım, 5 oy çıkmış iyi mi  ???

bundan sonra oy verirken elbette aklımızda tutacagız bu durumu :-X

ben sana oy verdim verenleri listele ona göre ver oyunu  ;D vermeyenlere verme  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2012, 00:10:53 »
aynen arkadaşım forumdan bir ablamız benden ayrı ayrı 4 oy istedi bende verdim ben isteyince hiç cevap bile vermedi

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2012, 00:13:19 »
bende destekli yarışmaya girdiğimde 2-3 oy geldi. o günden sonra destek için açılan konulara girmiyorum bile... ama özel mesaj atanları ve bir kaç arkadaşı geri çevirmiyorum...

Çevrimdışı cico23

• Deneyimli Kampanyacı
  • geri geldim :D
« Yanıtla #6 : 10 Şubat 2012, 00:28:03 »
ben beğenili yarışmalara girmiyorum ama kim destek isterse bana mesaj atsın mutlaka dönerim şimdiye kadar 1 kişiye oy vermedim iki kez mesaj atmış bana daha önce o yarışmayla ilgili oy isteyen olmadı ve destek isteyen kişi sadece bana mesaj atıyor (alıcı kısmında sadece ben varım) ve forumda tek yorumu var bu yüzden güvenemedim ve gönderdiği linke tıklamadım açıkçası oy verirken kişilerin mesaj sayılarına dikkat ediyorum bu arada ben ilk üye olduğum zaman gelen mesajları bile göremiyordum sanırım sistem değişti tek mesajı var ve bana mesaj atabiliyor ???

Çevrimdışı akon12

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2012, 01:17:58 »
Ben gelen pmlere cevap vermesem bile girip sitede oyumu beğenimi veriyorum

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 10 Şubat 2012, 01:24:54 »
birde şu taktik var.ben size oy vermiştim ama size dönmedim yazmadım  ;D münnecimmiyim yahu nerden bileceğim verdiğini  ;D yani oy veren karşı tarafa mutlaka verdim desin.oy sayısını yazsın ;) ilerde destek isterseniz size vermediniz diyebilirler  ;)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 10 Şubat 2012, 03:19:21 »
ben destek isterken destek konusundan çok özel mesajları kullanıyorum çok daha fazla işe yarıyor,destek verenlere de vermeyenlere de teşekkür ediyorum,sayelerinde kimin ne kadar yardımsever olduğunu ve kimlere ne şekilde davranmam gerektiğini anlıyorum :) bu arada 14 şubat olmadan bakın mesajlarınıza ya,sonra ne işimize yarayacak  ;)