Tebrikler !
bügün mail gelmiş.kazanmışmıyım ne.bilginize...
HediyeEdiyor.com’dan Günün DVD Hediyesini kazandınız. Hediyeniz 28 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında sistemimizde kayıtlı adresinize gönderilecektir
Sevgiler ve bol şans,
hepinize teşekkür ederim.ya ben aslında şikayet ediyorum falan ama yavaş yavaş kazanmaya başladım bende.mutluluk verici...he bu arada bu dvd'yi kazandım ama karşılığında 70 küsür anket cevapladım valla...büyük başarı benim için...
Tebrikler !
bügün mail gelmiş.kazanmışmıyım ne.bilginize...
HediyeEdiyor.com’dan Günün DVD Hediyesini kazandınız. Hediyeniz 28 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında sistemimizde kayıtlı adresinize gönderilecektir
Sevgiler ve bol şans,
Aynı mail bugün banada gelmiş;
Tebrikler !
Sevgiler ve bol şans,
bende 15 mart çekilişinde günün dvdsini kazanmışım,sitedede kazananlar kısmında yazıyo ,10 nisana kadar göndereceklermiş bakalım
bu siteden daha önce bende bi DVD kazandım, söyledikleri tarihte gönderiyorlar... fakat bana gelen dvd 1989 yapıımı yani 20 yıllık bi filmdi...
bu siteden daha önce bende bi DVD kazandım, söyledikleri tarihte gönderiyorlar... fakat bana gelen dvd 1989 yapıımı yani 20 yıllık bi filmdi...
hehehe bakalım bize kaç yıllık film gelecek