esra, evlenince yalniz gecirdign günleri ariyosun. gonlune hitap eden biri yoksa gerek yok. azicik aşin kaygisiz başin. bosver :-) zamani gelince en güzel sekilde yasarsn ins.
iyi geceler :-)
yüreginde bir damla da olsa sevgisi olanlarin, aşkina sahip cikanlarin, kiymet bilenlerin, bu günü tektas yüzükten pirlantadan ibaret görmeyenlerin 'sevgi' liler günü kutlu olsunn... :-)
Koca bir sene daha yalnız geçti , hiçbi sevgililer gününü kutlayamadım çok kötü 
yalnız degılsın esra cgm bende kutlayamıyorum
6 sene önce sevgililer gününde bi arkadaş ayı hediye etmiştide kafasına atmıştım sen sevgilimmisin diye o son oldu
uzulmeyin, bende kutlayamiyorum :-) iki minik sevgilimle pepee izleyerek kutluycam :p
yukarıda 14subat tarıgı gormekten gına geldı cabucak bıtsın su 14subat

yatıyım yarın 14subat sevgılımız yok ama kampanyamız var o bekler
herkese ıyı geceler
lerzan, siz yarin yemege cikmayacakmiydiniz :-)
adamlara 14 şubat kalabalık olur dedim 15 ine rez. yapacaklar
malum ben başbaşa gidelim istiyorum
burada da akraba v.s. yok ee arkadaşlara bırakacağım oğluşları o yüzden içim rahat olsun diye 15 şubat olsun dedim
yani yarın gene kakılmış modunda olup mutfaga girilecek yemekler döktürülecek
ayı mi
hakkaten sevgililer gununde neden millet birbirine ayı alir ki. verilmek istenen gizli bir mesaj mi var nedir
anladm lerzancm, olsn bakalim... bizde hicbi aktivite yok

ben uyusam iyi olur yoksa gidip biseyler yicem.
iyi geceler
anladm.bana ayi alan bile olmamsti esim cicek alayim mi diye sormstu. aman napican solup gitcek demistm, haklisn demisti.
bi kadina sorulan en sacma soru budur herhalde :-)
ama cocuklar yokken yemege cikardk ozel gunlerde. simdi mahalle bakkalina sakiz almaya gidemiyoz