Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinşartlarda ülke dışı veya sadece ülke içi hediye gönderimi diye belirtilmemiş.denemek istersiniz diye düşündüm.
sayfa sayısı az 1 sağlık kuruluşuymuş.
sağolasın siret güvenilir midir sence?
sağolasın siret güvenilir midir sence?
ya tc kimlik no istemiyorlar sonuçta

kapına gelirse 200-300 lira gümrük verirsin belki 2 milyarlık alete

vermek istemezsen bana yola ben vereyim
açıklanınca bana haber verirseniz
gümrükden geçmez diye düşünmekteyim
Gümrükte sorun yaşanabilir yani ödeyeceğiniz gümrük ücreti 300 Tl olmaz gelen ürünün fiyatına göre bir bedel belirleniyor. Ben en son geçen ay 289 $ bir elektronik ürün almıştım internet üzerinden tek amacıda bilgisayardaki görüntüyü tv ye aktarmak HD olarak. İlk önce DHL den belgeler geldi belgeye göre 300-400 Tl ödemem gerekiyordu. DHL gümrük bölümünü aradım bir sürü soru sordular cep telefonu yada bilgisayar değil dimi vb diye. Ve en son çıkan tutar gümrükte kaldığı gün sayısına göre 600 Tl dediler. Yani gümrük işin içine girince elektronik aletler astarından pahalıya kaçabiliyor.
aradığınız kişi ben değilim de kıvır bence

faturalı değil de şahıstan hediye gelmiş gibi gösterenler oluyor. satın aldığın belli olursa sıkıntı olur bence de. swatchtan saat kazanmıştım 2 yıl önce. isviçreden saati yollamışlar, koçan koçan gümrük evrakları vardı. şükür swatch işlemleri yapmış, bana direk herşeyi ödenmiş geldi.
Gümrükte sorun yaşanabilir yani ödeyeceğiniz gümrük ücreti 300 Tl olmaz gelen ürünün fiyatına göre bir bedel belirleniyor. Ben en son geçen ay 289 $ bir elektronik ürün almıştım internet üzerinden tek amacıda bilgisayardaki görüntüyü tv ye aktarmak HD olarak. İlk önce DHL den belgeler geldi belgeye göre 300-400 Tl ödemem gerekiyordu. DHL gümrük bölümünü aradım bir sürü soru sordular cep telefonu yada bilgisayar değil dimi vb diye. Ve en son çıkan tutar gümrükte kaldığı gün sayısına göre 600 Tl dediler. Yani gümrük işin içine girince elektronik aletler astarından pahalıya kaçabiliyor.
belirli bir ücretli ürünlerin üzerine yabancı firmalara gift ( hediye ) yazdırısanız gümrükte takılmayabilir.tabi bu gümrük işleri o anki memurun psikolojisine anlayışına bağlı
offf napsam acaba katılan var mı ya ben kazanırsam ya sorun olursa gümrükle beklenmedik bir fiyat olursa fikriniz nedir katılayım mı katılmayayım mı?