Gönderen Konu: Yatırım Tavsiyeleri  (Okunma sayısı 1831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Yatırım Tavsiyeleri
« : 03 Şubat 2012, 19:05:37 »
eğer elinizde en az 1000 lira ( eski parayla 1 milyar ) varsa dövize yatırım yapmanın tam zamanı. ama doalrı tavsiye etmiyorum Euro çok cazip. Eğer en az 6 ay beklemeli uzun vadede yatırım düşünüyorsanız tam zamanı.3 senedir Euro alırım tam iyice düşünce ve bozdurmadım 3 yıldır. ara sıra düşünce gene aldım. 3 yılda toplamda 1 milyar karım olmuştur. eğer yatırım varsa aklınızda yapın. ben slogan yarışmasından kazandığım parayla yaza macbook alacağım o zaman kadar parayı euroya yatırıp biraz daha artmasını sağlayacağım. euro bundan daha fazla düşmez. 6 ayda hızlı yükselişe girecektir. tecrübelerimde sabittir. varsa birikminiz uzun vadede kazanırsınız euro alırsanız.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
Ynt: Yatırım Tavsiyeleri
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2012, 19:14:55 »
ekomiylemi uğraşıyosun? yoksa çalışmadan nasıl para kazanırım kısmındamısın? :)

parayı faize koysak olmaz mı vadesiz hesap euro kadar kar yapmaz mı :)

not: para yok ama merak etmişimdir şu bankalar ne kadar faiz veriyo :)
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2012, 19:15:27 Gönderen: harunn0 »
...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2012, 19:19:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ekomiylemi uğraşıyosun? yoksa çalışmadan nasıl para kazanırım kısmındamısın? :)

parayı faize koysak olmaz mı vadesiz hesap euro kadar kar yapmaz mı :)

not: para yok ama merak etmişimdir şu bankalar ne kadar faiz veriyo :)

faiz haramdır işim olmaz. ama altın ve döviz yatırım aracıdır.ülkemizde herşey altın ve dövize endeksli olduğu için döviz haram değildir. evet otuırduğum yerde para kazanma kısmındayım  ;D 20 yıldır döviz yatırımı yaparım tecrübeliyim yani  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2012, 19:23:35 »
hmm...
birgün param olursa unutmazsam tavsiyeni alırım :)
...

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2012, 19:34:57 »
Altına yatırım her zaman kazandırır,şu anda biraz yükseldi ama az düştüğünde alıp yaza kadar beklerseniz eurodan daha çok kar elde edersiniz bence.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2012, 19:53:16 »
Altına yatırım her zaman kazandırır,şu anda biraz yükseldi ama az düştüğünde alıp yaza kadar beklerseniz eurodan daha çok kar elde edersiniz bence.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin :D

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2012, 19:56:59 »
ben b likit fon alıyorum.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2012, 20:01:47 »

altını bozdurması sıkıntılı diye tercih etmiyorum. euroda istediğin kadar bozduruyorsun ama altında biraz yüklü bozdurmak zorunda kalabiliyorsun.çeyrek altın alıp uğraşmak istemem öylede.dövize alıştım o iyi geliyor  ;D

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2012, 20:24:26 »
muhasebeciyim arkiler 10 bin tlniz varsa banka buna faizi aylık 70 tl dir 5 lira vergi desek 65 tl alırsınız buna altına çevirirseniz birazda beklerseniz mesela aldınız 95.50tl den 101 tl üst sınır olsun 101 tl görünce bozdurun ayda 800 tl 900 tl kar edebilirsiniz bence bu zamanda altın en iyisi...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2012, 20:29:16 »
işin özü şu dur : kışın altın alacaksın yazın da bu altınları satacaksın :) benim herzamanki taktiğim.. tecrübe ile sabittir.Gerçekten de büyük kar yapıyorsunuz
izgim