AVON Care Family kalbindeki mutluluk dolu fotoğrafların sayısını doğru tahmin eden ilk kişi Kartalkaya Dorukkaya Oteli’nde 2 kişilik muhteşem bir kar tatili, ilk 100 kişi ise Avon Care Family ürünleri kazandı!
Size ulaşmamız için iletişim bilgilerinizi 8 Şubat 2012 Çarşamba gününe kadar, size gelen e-posta adresine cevap olarak bize iletmenizi rica ederiz.
Kazananların listesi için tıklayın:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Emre YeğinGülay SeverBirgül BulutMerve IlgınIhsaniye Bölükbaşı ÜnsalCemile ÇobanSelda AkçayFulya EzginHacı ÇobanFirdevs CeylanHavva Ceylan KaratürkFirdevs PotukGönül HasanustaCanan UlukavakBekir UlukavakBeyhan DilekOnur DilekZekiye AlbayrakBerat TuranCemalettin ÇobanÇatıdaki AdamArzu Çataloğlu KaramanAyça GüneşMustafa ÇakmakByrm YurtcuŞerife Hasanusta AkbudakAhmet GöktaşEsin Güneşkampanya EdaEsra ŞahinGüven KutluZübeyde ÖzenDerya BaşTarık ÖksüzHavva SoğancıŞükran Kara Denizli
Ibrahim KaraBUSE ErdoğanHüveyda YavuzHande Ilknur Yıldızhanbedriye DönmezMustafa SoğancıYasemin SoğanciYıldız YıldızhanHandan KalkanEmine AyazoğLuMerve KayhanIncilay Dündar TürkFatma ÜçelSinem Ertemel ÖzdemirMet AkElif TemelYasemn TuzEfla HatunGulthen ŞenAlev DinçAyşegül SoykanAyse SüslüTuğçe AydoğanTuğba BaşaranEsra Nur ElmalıNeslihan SavranFunda YildizGoncagül GöçerLütfü AyazoğluZiya KocataşÇiğdem KoyunyerliSelcan Uluocak CebeciFiliz DaşNecmiye Aydoğan TunçSenem AğırantaşReyhan Telcioğlu
vadaa HakanSuzan UluğtekinNaciye DirimYasemin Güneraynur MorTuğba CazMustafa YılmazGülden BaşaranGamze AkkurtSerpil Sarız ÇullukSevim PandulDefne CanIkbal CerginKozmetik DiyarıSerkan Kaan UygurŞeyma ÖlmezHatice UğurluMeral HarmankayaEmine GençMine Alkanlışerife SüvereklioğluMünife Yayla ÇelikBahar AşcıoğluAyşe FıçıcıoğluEce ErsoySemiha ÖzaltınAyşegul GurpınarFurkan Tuner
Biraz karışık oldu ama idare edin.
tatili kazanan: öykü deniz
kaç demiştiniz? tebriklerrr
kaç acaba doğru yanıt açıkcası kazanmayı umuyordum tebrikler
ben de 99 ve 101 demiştim
avon önce 5000 serumu göndersin...