0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende kazandım biraz önce arkadaslarr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım biraz önce arkadaslarr daha yeni girmiş oyuna bende diyorum hergünmü kazanılıyordu tip işte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım biraz önce arkadaslarr daha yeni girmiş oyuna bende diyorum hergünmü kazanılıyordu tip işte yeni baktım cidden yaaa sende kazan sirettt
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım biraz önce arkadaslarr daha yeni girmiş oyuna bende diyorum hergünmü kazanılıyordu tip işte yeni baktım cidden yaaa sende kazan sirettt yok sen kazan moralin yerine gelsin sonra benim istediğim şeylerde bana kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım biraz önce arkadaslarr daha yeni girmiş oyuna bende diyorum hergünmü kazanılıyordu tip işte yeni baktım cidden yaaa sende kazan sirettt ya yok deli ne parası ya zevki çıkmaz öyle kazanmak daha güzel yok sen kazan moralin yerine gelsin sonra benim istediğim şeylerde bana kazan artık sana kazanamasamda para verip alıcam bak coook istedin insallah kazanırızz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım biraz önce arkadaslarr daha yeni girmiş oyuna bende diyorum hergünmü kazanılıyordu tip işte yeni baktım cidden yaaa sende kazan sirettt ya yok deli ne parası ya zevki çıkmaz öyle kazanmak daha güzel yok sen kazan moralin yerine gelsin sonra benim istediğim şeylerde bana kazan
tamam kazanıcaz buna inanıyorummmm @eyefive
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam kazanıcaz buna inanıyorummmm @eyefive yes patates sana pataes demiyom ha. bu benim evet deme şeklim 10 yıl önce kullanırdım bunu hep gençliğimin baharında