Gönderen Konu: Adsl Doping Destek  (Okunma sayısı 9163 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Adsl Doping Destek
« Yanıtla #60 : 25 Şubat 2012, 12:52:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
@eyefive biliyorum ya kesin listeden düşecegim. Son anı bekliyor bazıları atak yapmak için  :D

Bilmiyorum neden bazıları hiç oy vermiyor bize. Sonradan açılan destek konularına hemen verdiler, veriyorlar.. Adamına göre oy veriyorlar herhalde.. Zaten oy verenler belli aşağı yukarı...

şimdi kontrol ettim sistem değişmiş.eskiden en beğenilenlerde tüm sloganlar aşağı doğru inerdi.şimdi ilk 20 den sonrasını göstermiyor.1 aile 5-6 sloganla katılmış.2-3 kişide 3 er sloganla. bence ilk 20 den düşmezsiniz. o şahıs girmezse işin içine  :D

twitterdan yazın birşeyler yapın  ;)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 25 Şubat 2012, 12:58:08 »
yalnız @silentnight kesin bu yarışmada derece alır.hatta bana göre 1. olacak bilmecesi en iyisi en güzeli. geçen yarışmada sloganını okumamıştım 3 tane sloganla ilk 20 ye kalmıştı o yüzden derece alır demiştim alamadı.sloganını okumadan söylemiştim çünkü.ama bu sefer % 1 milyon kazanacak sloganını okudum çünkü  :D

DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 25 Şubat 2012, 13:02:35 »
Bende şunu begendim. Hakketten güzel yazmış..

Dolaşırken son hızla nette;
Online kal her yerde;
Pek dert etme telefon hattım yok diye;
İşler çok hızlı bu serviste;
Nasıl olur diye sorma bu bir bilmece;
Göz at ilk harflere keşfet sende...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 25 Şubat 2012, 13:05:52 »
arkadaşlar ben size ilk günlerde oy vermiştim.Ve Hasan arkadaşımızı favori görüyordum ki @eyefive bilir genelde beğendiğim sloganlar 1.oluyor :) ama cuma günü bi baktın Aydın diye bi arkadaş eklemiş bilmece sanırım o kişi 1.olabilir bu kez.Çünkü cidden güzel yazmış beğendim.Ama diyorum ya 1.aydın bey 2.hasan bey diye düşünüyorum fakat bu işler belli olmaz çok fark yok aralarında 1.hasan bey 2.aydın bey de olabilir..ama 2 si ilk 3 de kesin olacak .
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 25 Şubat 2012, 13:10:09 »
arkadaşlar ben size ilk günlerde oy vermiştim.Ve Hasan arkadaşımızı favori görüyordum ki @eyefive bilir genelde beğendiğim sloganlar 1.oluyor :) ama cuma günü bi baktın Aydın diye bi arkadaş eklemiş bilmece sanırım o kişi 1.olabilir bu kez.Çünkü cidden güzel yazmış beğendim.Ama diyorum ya 1.aydın bey 2.hasan bey diye düşünüyorum fakat bu işler belli olmaz çok fark yok aralarında 1.hasan bey 2.aydın bey de olabilir..ama 2 si ilk 3 de kesin olacak .

benim dediğim slogan işte aydın erikçi @silentnight  :D

@okityanın paylaştığı sloganda derece ye girer  :D

yani özetle kazanacak 2 slogan şimdiden belli  :D

diğer kontenjana ya @sanko86 ya @okitya girmesi ümidiyle :D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 25 Şubat 2012, 13:14:55 »
ben forumdaki nickleri çok iyi bilemiyorum yani forumdaki nick facebookda kim bilemiyorum :) demekki aynı şeyi düşünüyormuşuz ama ..1.ve 2.lik konusunda :)
izgim

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 25 Şubat 2012, 13:18:05 »
konu baya karıştı.. benim az önce yukarıya yazdıgım Sanko86 (Hasan Ok)'nın yazdıgı degil  ;D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 25 Şubat 2012, 13:20:46 »
ben forumdaki nickleri çok iyi bilemiyorum yani forumdaki nick facebookda kim bilemiyorum :) demekki aynı şeyi düşünüyormuşuz ama ..1.ve 2.lik konusunda :)

evet 1-2 slogan belli yerleri değişebilir ama o iki slogan derecede olur diyorum  :D

@okitya biliyorum @sanko86 nın sloganı olmadığını sen kendi kendine karıştırıyorsun  :D

senin yazdığın sloganla bizim söylediğimiz slogan yeri garanti zaten. senin ve sankonun sloganları kalan 1 sıraya talip hanginiz girecek onu diyorum  :D

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 25 Şubat 2012, 13:22:24 »

evet 1-2 slogan belli yerleri değişebilir ama o iki slogan derecede olur diyorum  :D

@okitya biliyorum @sanko86 nın sloganı olmadığını sen kendi kendine karıştırıyorsun  :D

senin yazdığın sloganla bizim söylediğimiz slogan yeri garanti zaten. senin ve sankonun sloganları kalan 1 sıraya talip hanginiz girecek onu diyorum  :D
yaa @ilkemm'in yazdıgını okusanaa  :D sanko86 2. olur demiş. Hani olsun bence de ama biraz karıştı  ;D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 25 Şubat 2012, 13:24:27 »

yaa @ilkemm'in yazdıgını okusanaa  :D sanko86 2. olur demiş. Hani olsun bence de ama biraz karıştı  ;D

evet @ilkemmm karıştırmış  :D bende bana yazdın sandım  ;D sen benim dediğimi baz al,dikkate al  :D