@eyefive biliyorum ya kesin listeden düşecegim. Son anı bekliyor bazıları atak yapmak için
Bilmiyorum neden bazıları hiç oy vermiyor bize. Sonradan açılan destek konularına hemen verdiler, veriyorlar.. Adamına göre oy veriyorlar herhalde.. Zaten oy verenler belli aşağı yukarı...
şimdi kontrol ettim sistem değişmiş.eskiden en beğenilenlerde tüm sloganlar aşağı doğru inerdi.şimdi ilk 20 den sonrasını göstermiyor.1 aile 5-6 sloganla katılmış.2-3 kişide 3 er sloganla. bence ilk 20 den düşmezsiniz. o şahıs girmezse işin içine

twitterdan yazın birşeyler yapın
yalnız @silentnight kesin bu yarışmada derece alır.hatta bana göre 1. olacak bilmecesi en iyisi en güzeli. geçen yarışmada sloganını okumamıştım 3 tane sloganla ilk 20 ye kalmıştı o yüzden derece alır demiştim alamadı.sloganını okumadan söylemiştim çünkü.ama bu sefer % 1 milyon kazanacak sloganını okudum çünkü
Bende şunu begendim. Hakketten güzel yazmış..
Dolaşırken son hızla nette;
Online kal her yerde;
Pek dert etme telefon hattım yok diye;
İşler çok hızlı bu serviste;
Nasıl olur diye sorma bu bir bilmece;
Göz at ilk harflere keşfet sende...
arkadaşlar ben size ilk günlerde oy vermiştim.Ve Hasan arkadaşımızı favori görüyordum ki @eyefive bilir genelde beğendiğim sloganlar 1.oluyor

ama cuma günü bi baktın Aydın diye bi arkadaş eklemiş bilmece sanırım o kişi 1.olabilir bu kez.Çünkü cidden güzel yazmış beğendim.Ama diyorum ya 1.aydın bey 2.hasan bey diye düşünüyorum fakat bu işler belli olmaz çok fark yok aralarında 1.hasan bey 2.aydın bey de olabilir..ama 2 si ilk 3 de kesin olacak .
arkadaşlar ben size ilk günlerde oy vermiştim.Ve Hasan arkadaşımızı favori görüyordum ki @eyefive bilir genelde beğendiğim sloganlar 1.oluyor
ama cuma günü bi baktın Aydın diye bi arkadaş eklemiş bilmece sanırım o kişi 1.olabilir bu kez.Çünkü cidden güzel yazmış beğendim.Ama diyorum ya 1.aydın bey 2.hasan bey diye düşünüyorum fakat bu işler belli olmaz çok fark yok aralarında 1.hasan bey 2.aydın bey de olabilir..ama 2 si ilk 3 de kesin olacak .
benim dediğim slogan işte aydın erikçi @silentnight
@okityanın paylaştığı sloganda derece ye girer
yani özetle kazanacak 2 slogan şimdiden belli

diğer kontenjana ya @sanko86 ya @okitya girmesi ümidiyle
ben forumdaki nickleri çok iyi bilemiyorum yani forumdaki nick facebookda kim bilemiyorum

demekki aynı şeyi düşünüyormuşuz ama ..1.ve 2.lik konusunda
konu baya karıştı.. benim az önce yukarıya yazdıgım Sanko86 (Hasan Ok)'nın yazdıgı degil