Gönderen Konu: Kiler'de Nestle ile kazanın 14 Mart 2012  (Okunma sayısı 6930 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı macehh5

• Usta Kampanyacı
Kiler'de Nestle ile kazanın 14 Mart 2012
« : 01 Şubat 2012, 21:04:59 »
Nestle ile birbirinden güzel hediyeler sizleri bekliyor!

Tüm Nestle ürünlerinden tek seferde 5 TL ve katları tutarında alışveriş yapın Dacia Duster, Apple iPhone4 ve Samsung Led TV hediyelerinden birini kazanma şansı yakalayın!

Kiler'e özel bu kampanya fırsatını kaçırmayın!

2 Şubat-14 Mart 2012 tarihleri arasında tüm Nestle ürünlerinden

tek seferde 5 TL ve katları tutarında (her 5 TL’lik alım için

1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan Kazanç Kart sahibi tüketiciler

çekiliş hakkı kazanacaklardır.

Kampanya Katılım Genel Şartları:
•Bu kampanya Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 25.01.2012 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-255-01-02/265-1771 sayılı izni ile 02.02.2012 (09.00) –14.03.2012 (22.00) tarihleri arasında gerçekleşecektir

•Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Kiler Marketlerden Nestle ürünlerinden tek seferde 5 TL ve katları tutarında(her 5 TL’lik alım için 1 çekiliş hakkı) satın alan Kazanç Kart sahibi tüketiciler bir (bir) çekiliş hakkı kazanacaklardır.

•Çekilişte 1 kişi Dacia Duster Ambiance 1.5 dCİ 90 bg 2012 Model Otomobil, 5 kişi Apple iPhone 4 8GB cep telefonu(hat+kart hariç), 5 kişi Samsung 32 D5000 LED TV ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri yukarıda açıklandığı gibidir. İkramiye görselleri verilecek ikramiyelerden farklılık gösterebilir.

•Üyelik bilgileri eksik, kayıtlı olmayan veya 18 yaşın altındaki Kazanç kart sahibi tüketicilere çekiliş hakkı verilmeyecektir.

•Kiler Mağaza, Kurumsal, Elit ve Personel kartları kampanya kapsamı dışındadır ve çekilişe dahil edilemez.

•Bu çekilişe Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda San. Tic. A.Ş., ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçük olanlar kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz, kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.

•Çekiliş 30.03.2012 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gülbahar M. Cemal Sururi Sokak Halim Meriç İş Merkezi No:25 Daire:40 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

•Kazanan talihliler 04.04.2012 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
•Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 19.04.2012 tarihine kadar; yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 04.05.2012 tarihine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar

•Müşteriler, bilgilerini Kazanç Kart Başvuru Formu, Kiosk ve Kiler Çağrı Merkezi (444 6 222) üzerinden güncelleyebilirler. Üyelik bilgilerinin güncellik kontrolü müşterinin sorumluluğundadır. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi Kiler Çağrı Merkezi (444 6 222) ve U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan (0212 212 40 30              0212 212 40 30      )öğrenebilirsiniz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2012, 14:55:29 Gönderen: simonbolivar »

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: Kiler'de Nestle ile kazanın
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2012, 21:10:16 »
tesekkurler

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2012, 21:17:21 »
Katılım epeyi olur :)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2012, 21:27:53 »
hediyeler güzel bunada katılalım  :)

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2012, 21:41:51 »
uyum kiler arası karsılascaz bigun ama :D

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2012, 21:44:26 »
iflas etmek üzereyim ebru :)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2012, 08:15:48 »
uyum da ne var, onu atladım mı yoksa ? bak merak ettim şimdi  :D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2012, 08:29:32 »
içimden ilk defa bu tarz kamp.katılacağım dedim bu seferde kilerden alıncaymış burada bilmiyorum öyle bir yer

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2012, 10:55:33 »
dün kilere gittim, ürünleri aldım, kasaya geldim, kartım yoktu kart çıkarttırdım, baktım kasiyer mağazanın kartıyla geçirdi. dedim benim kartla niye geçirmedin. ben kampanyaya katılmak için çıkarttırdım. dedi tamam kampanyaya katıldınız. nerden belli dedim, fişte sizin kart no yazıyor. yetkili kişiyi çağırdı. meğersem hatun yeniymiş, olayı bilmiyormuş. ürünleri iade edip kendi kartımla aldım

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2012, 10:59:42 »
uyum da ne var, onu atladım mı yoksa ? bak merak ettim şimdi  :D
bitti uyumun kampanyası ipad netbook falan hediye ediyordu 5 tl ve üzeri nestle çikolata alımlarında